Madona mu davala bogatstvo za trudnoću: POKUŠAO SUICID! POLOMIO ALATKU: Pukao je kao orah! Nastupio kao transvestit
Denis Rodman, Foto: Profimedia

nba zvezda

Madona mu davala bogatstvo za trudnoću: POKUŠAO SUICID! POLOMIO ALATKU: Pukao je kao orah! Nastupio kao transvestit

Denis Rodman danas slavi 61. rođendan.

Objavljeno: 09:25h

Rodman je igrao na poziciji niskog krila ili krilnog centra. Izabran je u 2. krugu (27. ukupno) NBA nacrta 1986. od strane Detroit pistonsa.

U četrnaestogodišnjoj NBA karijeri igrao je za Detroit Pistonse, San Antonio Sparse, Čikago Bulse, Los Anđeles Lejkerse i Dalas Maverikse.

Osvojio je pet NBA prstena i proglašen je sedam puta za najboljeg skakača lige i dva puta za odbrambenog igrača godine. Poznat je po svojoj snazi, žestokoj igri u odbrani, kao i burnom životu izvan NBA parketa. Njegovo ponašanje je sjajno objasnio u dokumentarnom filmu, koji možete pogledati na Areni 5 ili da pronađete na internetu.

*Spojer: Sam je rekao, da mu je nedostajala očinska figura u odrastanju. S obzirom da ga je otac napustio kada je imao tri godine i otišao na Filipine.

Pred vama su samo neki od specifičnih dogašaja Denisa Rodmana

Pre skoro deset godina, sa svoje 52. Rodman se na revijalnoj utakmici u Argentini pojavio obučen u transvestita.

Ekcentrični košarkaš izjavio je da u Argentinu nije došao samo da bi igrao košarku.

- Trudim se da posetim pojedine kvartove i škole, kako bi se družio sa decom i igrao košarku s njima. Želim da im ispričam svoju priču. Želim da znam šta ljudi misle i kako se osećaju. Želim da vidim šta se dešava u svetu. Iskreno se nadam se da ću ponovo doći u Argentinu - izjavio je Rodman.

POKUŠAJ SAMOUBISTVA:

Čuveni novinar Kreg Seger je ispričao anegdotu kada je zatekao Rodmana sa vatrenim oružjem u ruci:

- Našao sam ga na drugom spratu striptiz kluba u Detroitu. Imao je pištolj u ruci i bio je spreman da to uradi. Rekao sam mu da mora da bude svestan koliko je glupa odluka koju je doneo, pa je odustao od toga.

Nakon toga je došao trenutak da se oprosti od Loših momaka u Detroit Pistonsima koji su sa Ajzeom Tomasom i Lambijerom znali doslvno da prebiju timove da bi uzeli prsten. Došla je epizoda u San Antonio Sparsima, kada započinje vezu sa Madonom.

VEZA SA MADONOM:

Bio je u vezi sa Madonom, a svojevremeno je podelio i odnos sa pevačicom:

- Rekla mi je da će mi platiti 20 miliona dolara ako joj napravim dete i ako ga uspešno rodi - rekao je Rodman koji je 1994. bio u vezi s poznatom njom.

- Ona je bila u Njujorku, u svom domu, a ja sam bio u kasinu. Rekao sam joj da ću doći, a ona je poslala avion po mene. Došao sam kod nje, odradio šta je trebalo i vratio da se kockam u Las Vegas - rekao je Rodman.

LOMLJENJE PENISA

- Bili smo na nekakvom krstarenju, ceo dan sam pio i partijao... Sunce je upeklo, a ja sam i dalje pio i partijao tako da sam do kraja večeri bio 'odvaljen kao majka'. U jednom trenutku završio sam sa jednom devojkom u jednoj od kabina, na velikom krevetu i prilično je uživala. U jednom trenutku je odlučila da ode na drugi kraj sobe, zaletela se i skočila na mene. Krv je bila na sve strne, a ona se uspaničila i počela da viče "O Bože, ubila sam ga, mrtav je". Samo sam je pogledao i rekao: Nisi, dušo samo si mi slomila penis - ispričao je tada kontroverzni košarkaš.

Bio je detaljan pa je objasnio kako se to drugi put desilo:

- Drugi put je bilo nakon meča sa Roketsima kada su me udarili u lice. Devojka je preleteal nekoliko hiljada kilometara da bi večerala sa mnom. Stvarno sam hteo da idemo na večeru. Ona je izvukla knjige o tantričkom se*su i rekla mi da se spremim nisam mogao da odbijem. Pukao je kao orah - rekao je Rodman.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.