JOKIĆ JEDE TORTILJU, TIMARI KONJA I UMIRE OD SMEHA! Sećate li se ovog poniženja dvostrukog MVP-ja NBA lige? (FOTO)
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

hit!

JOKIĆ JEDE TORTILJU, TIMARI KONJA I UMIRE OD SMEHA! Sećate li se ovog poniženja dvostrukog MVP-ja NBA lige? (FOTO)

Nikoli Jokiću nisu predviđali ni mesto startera, kamoli dve titule MVP-ja NBA lige

Objavljeno: 17:04h

Srpski košarkaš Nikola Jokić je ušao u istoriju NBA po mnogo parametara, ali činjenica da je po drugi put postao MVP najjače lige na svetu je prosto neverovatna!

Pogotovo, ako uzmemo u obzir koliko je kritika, poniženja, omalovažavanja trpeo od strane kako američke, tako i košarkaške javnosti.

Bez pompe, u krugu najbližih, uz muziku koju voli, košarkaš Denvera je podigao laskavo priznanje! Videli smo suze na njegovom licu, a samo on zna koliko odricanja je utkao u tu titulu.

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: Printscreen/Twitter/@nuggets

Od kako je došao u NBA, osporavali su mu formu, kritikovan je zbog fizičkog izgleda, prekomernih kilograma, ali njegov košarkaški IQ nisu mogli da mu ospore.

Srpski as je izabran kao 41. pik na NBA Draftu 2014, a šanse koje su mu davali stručnjaci su bile i više nego mizerne.

Tako je renomirani "Bličer rIport" ovako prokomentarisao Jokića.

- Ako Jokić bude mogao da precizno šutira i donosi prave odluke kada ima loptu u rukama, mogao bi da bude Dijao za siromahe ili pretnja iz daljine kao Antić. Jokić bi verovatno bio četvrta ili peta napadačka opcija kada je u igri, ali jedino što je važno je da li igra efikasno. Nažalost, njegova odbrana će ga verovatno sprečiti da ikad može da igra 30 i više minuta ili da bude starter. Kako god, nije sramota biti rezerva dostojna poštovanja u pobedničkom timu ubuduće.

Takođe, svi pamte kako je tokom Jokićevog predstavljanja iznenada puštena reklama za tortilje, ali, ništa nije slučajno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.