MIŠKO RAŽNATOVIĆ IMA PORUKU ZA HRVATE! Ako istupe iz ABA lige, on je spreman na RADIKALAN potez!
Miško Ražnatović, Foto: Dado Đilas

BIĆE BURE!

MIŠKO RAŽNATOVIĆ IMA PORUKU ZA HRVATE! Ako istupe iz ABA lige, on je spreman na RADIKALAN potez!

Košarkaški menadžer spreman da svojim igračima pronađe nove klubove

Objavljeno:

Košarkaški agent Miško Ražnatović oglasio se povodom navoda da će hrvatski klubovi napustiti ABA ligu.

Kkao je napisao na društvenim mrežama, ukoliko se taj plan sprovede u delo, biti primoran da svojim klijentima pronađe novu sredinu.

- Potpuno je izvesno da ukoliko hrvatski timovi ne budu nastupali u ABA, negu u AA (Alpe Adria) i slično, ja ću dati sve od sebe da moji mladiklijenti odu u sredine i lige, u kojima se mogu razvijati! To je moja obaveza! Takmičeći se u ovim ligama to sigurno ne mogu i ugasiće talenat koji imaju- napisao je Ražnatović.

Košarkaški savez Hrvatske je na nedavno održanoj sednici izneo jasan predlog da tamošnji klubovi napuste Jadransku ligu i priključe se drugom regionalnom takmičenju.

Cibona - Partizan
Cibona - Partizanfoto: Starsport©

U pitanju je Alpe Adria Cup koje okuplja klubove Centralne Evrope, preciznije iz Austrije, Hrvatske, Češke, Poljske, Slovačke i Slovenije. Alpe Adria Cup funkcioniše pod ingerencijom FIBA.

Potencijalni izlazak hrvatskih klubova iz ABA lige definitivno bi zatvorio vrata Evroligi i takmičenjima pod rukovodstvom te organizacije i cil je je potpuno okretanje Fibinoj Ligi šampiona, Evropa kup i pomenuti Alpe Adria kup.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.