SVE "PRLJAVE" TRIKOVE JE PRIMENIO NA JOKIĆU: Na kraju su se ovako pozdravili! (VIDEO)
Drejmond Grin i Nikola Jokić u duelu, Foto: Profimedia

pala zavesa

SVE "PRLJAVE" TRIKOVE JE PRIMENIO NA JOKIĆU: Na kraju su se ovako pozdravili! (VIDEO)

Nagetsi su dostojanstveno prihvatili poraz

Objavljeno: 07:55h

Nikola Jokić je jedan od igrača koji zavisi većinom od sebe i svog nastupa, pa protivnik nema drugog načina da ga zaustavi osim da oštrim i nesportskim faulovima.

Za takvo ometanje Srbina, tokom serije Denvera i Golden Stejta, logično, bio je zadužen prljavi centar Drejmond Grin koji je u nekoliko navrata opasno povređivao srpskog centra. Čak je dobio prst u oko.

Ipak, "Džoker" mu to na kraju, kada su "Ratnici" zabeležili četvrtu, ključnu pobedu u Kaliforniji, nije zamerio. Njih dvojica su se srdačno pozdravili. Evo šta je Grin rekao aktuelnom MVP-ju:

- Rekao sam mu "hvala ti što si me učinio boljim". Zaista je čast i užitak igrati protiv nekoga tako talentovanog i veštog. Pretežno kada imate nekoga tako talentovanog i veštog, on je u isto vreme i mekan. On je daleko od mekanog. Apsolutno neverovatan igrač - kazao je Grin.

Uz to, veliko poštovanje Jokiću ukazali su i Stef Kari i Klej Tompson koji su takođe popričali sa našim asem nakon poslednje sirene.

Nije izostao ni pozdrav dvojice zemljaka - Nemanja Bjelica je takođe prišao Nikoli kako bi mu čestitao na partijama, ali Jokić ovoga puta nije mogao sam.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.