REAL PRVI BUKIRAO KARTU ZA BEOGRAD: Kraljevski klub je počistio Makabi!
Adam Hanga, Foto: EPA/Abir Sultan

evroliga plej of

REAL PRVI BUKIRAO KARTU ZA BEOGRAD: Kraljevski klub je počistio Makabi!

Real Madrid je počistio Makabi, 3-0 u seriji bez većih problema i kraljevski klub je prvi overio vizu za završni turnir Evrolige u Beograd

Objavljeno:

Košarkaši madridskog Reala pobedili su Makabi rezultatom 87:76 i prvi se plasirali na Fajnal For Evrolige.

Real Madrid je počistio Makabi, 3-0 u seriji bez većih problema i kraljevski klub je prvi overio vizu za završni turnir Evrolige u Beogradu.

Baš kao u prve dve utakmice u Madridu, Real Madrid je bez ikakvih problema srušio Makabi, a nije im pomogla ni pomoć pune "Menore" ni Deni Avdija na tribinama.

Real Madrid je u drugoj deonici stekao ključnu prednost, došao do dvocifrenog vođstva, da bi Makabi uspeo u trećem kvartalu da odgovori, ali se jednostavno nije moglo preko toga.

Delovalo je kao da sve može da pođe nizbrdo kada je četvrtu ličnu grešku dobio Edi Tavares, pa je onda šutnuo reklamu i dobio tehničku, ali je ona na kraju dosuđena klupi pa je ostao u igri.

Anđelo Kalojaro je igrao solidnu odbranu, a Skoti Vilbekin napad, ali je svakako Ljulj uz Jabuselea i Parkera to uspeo da anulira i vodio Real do pobede rezultatom 87:76.

Najefikasniji je bio Skoti Vilbekin sa 22 poena, dok je Džejms Naneli ubacio 17, a Ante Žižić 10. U redovima Reala, 18 poena je imao Serhio Ljulj, 16 Geršon Jabusele, a Vensan Poirije 14.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.