SRBIN NAJEFIKASNIJI - Sledećom pobedom overava kartu za F4 i Beograd!
Vasilije Micić, Foto: Profimedia

evroliga

SRBIN NAJEFIKASNIJI - Sledećom pobedom overava kartu za F4 i Beograd!

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su Olimpiju Milano rezultatom 77:65 u trećem meču četvrtine finala Evrolige.

Objavljeno:

Olimpija Milano i Anadolu Efes su u Italiji odigrali dva meča i oba tima su dobila po jedan, a treći je pripao Efesu koji vodi sa 2-1 u seriji.

Utakmica je dosta ličila na onu iz regularnog dela sezone, kada je Armani posle velikog preokreta uspeo da pobedi, samo je sada ishod bio drugačiji.

1 / 7 Foto: Profimedia

Efes je sjajno krenuo i delovao nadmoćno, ali je stanje na semaforu govorilo drugačije i nekako se Olimpija držala u egalu. Kako je vreme odmicalo, tako su Micić i Plajs igrali sve bolje, a Šilds, Rodriges i ostali išli iz greške u grešku.

Imali su košarkaški turskog tima i 14 poena prednosti, ali se ponovo prednost istopila zahvaljujući brzim preuzimanjima, visokom presingu i preciznom šutu gostujućeg tima.

Armani je čak poveo sa 60:59 nakon poena Hajnsa, ali je usledila trojka Micića pa serija Efesa 11:0, što je manje-više značilo da je sve na ovom meču gotovo.

Vasilije Micić
Vasilije Micićfoto: Profimedia

Srpski reprezentativac Vasilije Micić je sa 20 poena bio najefikasniji, Tibor Plajs je ubacio 17, a Šejn Larkin 16 poena.

U redovima Olimpije Milano, 16 poena je upisao Devon Hol, a 11 Džerijan Grent.

Armani je igrao bez Melija i Dilejnija, a sa rovitim Rodrigesom i opet tesno izgubio. U narednom meču, Efes može pobedom da overi kartu za Fajnal For u Beogradu.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.