KOŠARKAŠ PARTIZANA I DALJE U STANJU ŠOKA: Ne znam šta da kažem, teško je u ovakvom sistemu, hvala navijačima!
Koprivica zakucava, Foto: Starsport©

idemo dalje

KOŠARKAŠ PARTIZANA I DALJE U STANJU ŠOKA: Ne znam šta da kažem, teško je u ovakvom sistemu, hvala navijačima!

Moramo da probamo da promenimo fokus kada počne plej-of ABA lige

Objavljeno:

Košarkaš Partizana Dalas Mur pokušao je da objasni šta se sve dogodilo u završnici meča sa Bursom.

Partizan je na 14,5 sekundi pre kraja meča pred 20.000 "grobara" vodio 84:79. Na kraju je izgubio posle produžetka i ispao iz Evrokupa.

- Ne znam šta da kažem. Još procesuiram sve, previše grešaka, ne znam odakle da počnem. Mnogo glupih odluka smo doneli i to nas je koštalo. Pritisak? Ne bih se složio sa tim da je presija odlučila, već naše loše odluke koje smo platili na kraju. Imamo i mlade i iskusnije igrače, tako da nije taj pritisak - počeo je Mur.

Mur smatra da nije presudilo promašeno zakucavanje Alekse Avramovića na 75 sekundi, kada je Partizan mogao da stigne do +6.

- Mislim da nije to odlučilo. Svašta može da se desi u završnici, videlo se to i u porazu Huventuda. Mora da se igra do poslednje sekunde - kaže Amerikanac.

Mur je prokomentarisao i neobičan sistem Evrokupa na jednu utakmicu u plej-ofu.

- Teško je u ovakvom sistemu. Treći put igram u Evrokupu i svaki put je bilo drugačije. Trebalo je da dobijemo ovaj meč -

Pohvalio je navijače koji su na kraju tešili Avramovića. - Imamo sjajne navijače. Očekujemo ovako nešto, kada dolazite u Evropu i kada spomenete Partizan prvo se priča o navijačima. Izneverili smo ih i žao nam je zbog toga. Moramo da se regrupišemo i da osvojimo ABA ligu -

KK Partizan, KK Bursa, Košarka
foto: Foto: Emilija Jovanovic

Mur će dugo da pamti meč sa Bursom.

- Smatram da ovaj meč nikada nećemo zaboraviti. Od kada smo ušli u sezonu nali smo šta je cilj. Ovo ćemo pamtiti definitivno. Moramo da probamo da promenimo fokus kada počne plej-of ABA lige. Verovatno će nam biti ovo u mislima i ako budemo ponovo igrali neizvesne završnice, samo što te moramo da završimo na drugačiji način - zaključio je Mur.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.