PRVI FAVORIT OSTAO BEZ NAJBOLJEG IGRAČA: 31 poen za poluvreme pa povreda! Memfisov REVANŠ sa kamatom! (VIDEO)
Devin Buker/Dža Morent, Foto: Profimedia

nba plej-of

PRVI FAVORIT OSTAO BEZ NAJBOLJEG IGRAČA: 31 poen za poluvreme pa povreda! Memfisov REVANŠ sa kamatom! (VIDEO)

Očekuje se da Buker propusti čitavu seriju jer je u decembru zbog povrede tetive drugog kolena propustio sedam utakmica

Objavljeno:

Ubedljivo najbolji tim ligaškog dela NBA lige i aktuelni šampion Zapada, Finiks Sans, zadobio je težak udarac već u drugoj utakmici plej-ofa.

Tim iz Arizone je poražen kod kuće od Nju Orleans Pelikansa 114:125 (1-1 u seriji), ali je gora vest za njihove navijače povreda najboljeg igrača i kapitena, Devina Bukera.

"Buk" je istegao tetivu kolena i napustio teren teren sredinom treće četvrtine, što je momentalno obeshrabrilo Sanse, a ulilo samopouzdanje "Pelikanima" koji su do kraja napravili preokret i stigli do važnog brejka.

A do povrede, Buker je blistao i sa 31 poenom u prvom poluvremenu (7-10 za trojke) ostao najbolji strelac svog tima do kraja meča. Bridžis je ubacio 19, a Pol 17 uz 14 asistencija.

Za Nju Orleans, maestralan je bio Brendon Ingrem koji je stigao nadomak tripl-dabla: 39 poena, 11 skokova, 9 asistencija. Sjajan je bio i Si-Džej MekKolum sa 23 poena, 8 skokova i 9 dodavanja.

Ovi timovi sledeći meč igraju u noći subota na nedelju, u Luizijani. Očekuje se da Buker propusti čitavu seriju jer je u decembru zbog povrede tetive drugog kolena propustio sedam utakmica.

Memfis se i te kako revanširao Minesoti i izjednačio na 1-1 u seriji trijumfom 124:96.

Dža Morent je imao 23 poena, 10 asistencija i 9 skokova za "Grizlije", a još šestorica igrača su bili dvocifreni. Bejn i Džekson su postigli po 16 poena.

Timbervulvse su predvodili Edvards sa 20 poena i Tauns sa 15 poena i 11 skokova.

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.