"Lebron Džejms i Stef Kari su se*onje, Jokić je sila!"
Lebron Džejms i Nikola Jokić, Foto: Profimedia

kakve reči!

"Lebron Džejms i Stef Kari su se*onje, Jokić je sila!"

Džeferson nije štedeo zvezde NBA lige, a biranim rečima je govorio o Jokiću, Janisu i Embidu

Objavljeno:

Nekadašnji NBA košarkaš Ričard Džeferson izjavio je u razgovoru za "Dži Kju Sports" da Lebron Džejms i Stef Kari nisu najbolji košarkaši u NBA.

Kako kaže, pre njih bi izabrao Nikolu Jokića, Janisa Adetokumba ili Džoela Embida.

Upravo su ta trojica košarkaša u užem izboru za NBA nagradu.

- Nijedan od tih se**nja nije najbolji. Tu su momci koji su mnogo bolji. Možda ne mnogo, ali izabrali ste pre Janisa, Jokića ili Embida. Zavisi od sezone. Lebron je i dalje sila, još uvek dobro igra, ali njegov tim gubi. Oni su stari. Bili su aktuelni pre pet godina- izjavio je Džeferson.

Džeferson je upravo sa Lebronom osvojio jedini šampionat u karijeri. Bilo je to 2016. kada su Kavsi u finalnoj seriji sa Karijevim Voriorsima napravili antologijski povratak u seriju u kojoj su gubli 3:1.

Najbolje partije je pružao u Nju Džerzi Netsima gde je igrao zajedno sa Džejsonom Kidom i Kenjonom Martinom, liderima tima koji je 2001. dogurao do velikog finala NBA lige u kom su ih počistili Lejkersi.

Džeferson je tokom karijere u proseku beležio 12.6 poena, a najbolju sezonu je odigrao između 2004. i 2005. kada je upravo u dresu Netsa bio na prosecima od 22.2 poena, 7.3 skoka i četiri asistencije.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.