JOŠ JE LJUT NA DIVCA: Vlade je u Kući slavnih, a uporedite njegovu i moju STATISTIKU!
Vlade Divac, Foto: Profimedia

smejurija

JOŠ JE LJUT NA DIVCA: Vlade je u Kući slavnih, a uporedite njegovu i moju STATISTIKU!

Propustio je da pomene da je najbolje igre pružao upravo u Sakramentu, a po odlasku više nikad nije bio natprosečan igrač

Objavljeno:

Demarkus "Bugi" Kazins, centar Denver Nagetsa, govorio je o svojim danima u Sakramento Kingsima.

On je prethodno u Kaliforniji sarađivao sa trenerom Majkom Melounom koji je odlučio da ga ove sezone dovede kao rezervu Nikole Jokića.

Dok je Bugi bio u vrhunskoj formi, Sakramento je razmatrao trejd jer se tvrdilo da kvari atmosferu u ekipi, ali je tadašnji menadžer Vlade Divac odlučio da ga zadrži i gradi tim oko njega.

Nikola Jokić, Demarkus Kazins
foto: Profimedia

Plej-of im je ipak nastavio da izmiče, a onda ga je Divac konačno trejdovao, ali ubrzo i sam morao da podnese ostavku jer rezultata nije bilo.

Kingsima je najveći domet finale Zapadne konferencije, ali su do sada desetoricu košarkaša učinili besmrtnim ukazavši im najveću moguću čast – da im se broj na dresu povuče, a Kazins smatra da će on biti 11. igrač. - Mnogo sam trenirao i mnogo sam radio dok sam bio član Sakramento Kingsa, a takođe sam i vlasnik velikog broja rekorda. Iskreno, mislim da sam najbolji igrač koji je ikada prošao kroz Sakramento. I stojim iza tih reči - rekao je Kazins za Andscape.

Na pitanje da li misli da će završiti u Kući slavnih rekao je:

- Vlade Divac je u Kući slavnih. Pogledajte njegovu statistiku, a onda pogledajte moju. Ostavićemo sve na tome - smatra Demarkus koji je i narednim odgovorom povrdio da i dalje dosta toga zamera staroj franšizi.

Vlade Divac
foto: AP/Charlie Neibergall

Kazinsa su pitali da može da vrati vreme šta bi promenio, a odgovor nije tako neočekivan.

- Preskočio bih treninge sa Sakramentom. Šta su oni uradili za mene? Osim što su rekli moje ime tokom drafta, apsolutno ništa. Dao sam im sve, kada pogledamo šta se događalo, ja sam njima dao mnogo više nego oni meni. I samo sam iskren. Imao sam dva vlasnika, tri generalna menadžera i sedam trenera za sedam godina. Ništa više ne moram da kažem - rekao je Kazins.

Propustio je da pomene da je najbolje igre pružao upravo u Sakramentu, a po odlasku više nikad nije bio natprosečan igrač.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.