JOKIĆ DOBIO PO ZADNJICI - BUKVALNO: Kari sprečio obračun Srbina sa sinom NBA legende! (VIDEO)
Kari sprečava Jokića da se obračuna sa Pejtonom, Foto: Printscreen/Youtube/Chaz NBA, Profimedia

spremni na sve

JOKIĆ DOBIO PO ZADNJICI - BUKVALNO: Kari sprečio obračun Srbina sa sinom NBA legende! (VIDEO)

"Ratnici" pokušavaju, ali i uspevaju da poremete najboljeg igrača Denvera. Ipak je ovo plej-of...

Objavljeno: 08:14h

Denver je sinoć doživeo novi ubedljiv poraza na gostovanju Golden Stejtu (106:126) pa sad gubi 0:2 u seriji prve runde plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije imao svoje veče i pored dabl-dabl učinka. Da se nije najbolje proveo u "Čejs centru" pokazuje i to što je morao da napusti teren zbog dve tehničke greške, a uz to trpeo je i konstantne faulove, kao i provokacije od strane Voriorsa.

1 / 3 Foto: Profimedia

Za to nije bio zadužen samo Drejmond Grin, vrhunski defanzivac i poznati provokator.

Tako je posle jedne blokade Jokićevog šuta, pri odlaksu na tajm-aut, Geri Pejton II u prolazu potapšao Jokića po zadnjici, što je srpskog košarkaša potpuno izbacilo iz koloseka.

"Džoker" se odmah iznervirao i krenuo ka Pejtonu, ali isprečio se Stef Kari koji je stao ispred Nikole i zaustavio ga a gestikulirao je kao da to nije ništa strašno.

Inače i nije, uobičajeno je među saigračima, ali ovoga puta sa priličnom sigurnošću možemo reći da je u pitanju bila provokacija, jedna u nizu kojom iskusni "Ratnici" pokušavaju, ali i uspevaju da poremete najboljeg igrača Denvera. Ipak je ovo plej-of...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.