JOKIĆ ZABRINUO NAVIJAČE! Isplivao snimak na kome izgleda JAKO LOŠE! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: Twitter/printscreen

otkud sad ovo?

JOKIĆ ZABRINUO NAVIJAČE! Isplivao snimak na kome izgleda JAKO LOŠE! (VIDEO)

Navijači mahom dele stari snimak Nikole Jokića

Objavljeno:

Srpski košarkaš i aktuelni MVP NBA lige Nikola Jokić je ponovo bio najbolji u timu Denvera protiv Golden Stejt Voriorsa, ali nije uspeo da spase svoj tim poraza.

U noći između ponedeljka i utorka će imati šansu da se revanš, a najviše se očekuje ponovo od Jokića koji tokom čitave sezone nosi Denver.

Uspeo je da postigne 25 poena, 10 skokova i šest asistencija dok su Voriorsi igrali čvrstu odbranu na njemu.

Srpski centar je na terenu proveo nešto više od 34 minuta i prilično se umorio za to vreme u igri. Primio je i poštene batine u ovom meču, a o tretmanu sudija koji ima kao aktuelni MVP lige priča se već duži vremenski period.

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: Profimedia

Ni ovog puta nisu arbitri stali u njegovu zaštitu. Samo dva puta išao je na liniju slobodnih bacanja, a nakon meča je odbio da odgovori na pitanje o suđenju.

Navijači su nakon utakmice protiv Golden Stejta na društvenim mrežama aludirali na to da je došlo do zamora, pa je opet viralan stariji video snimak Srbina.

Na njemu se vidi Nikolina borba za dah dok pratkično leži na stolici pored terena. Navijači smatraju da bi svaki košarkaš bio premoren kada bi toliko dugo nosio tim bez velike podrške.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.