BRUKA I SRAMOTA U PODGORICI! Navijači se rugali Ivanoviću i Radonjiću - može li niže da se padne? (FOTO)
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

skandalozno!

BRUKA I SRAMOTA U PODGORICI! Navijači se rugali Ivanoviću i Radonjiću - može li niže da se padne? (FOTO)

Navijači Budućnosti spremili pakleni doček za bivše legende kluba

Objavljeno: 23:54h

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Budućnost u Podgorici sa 80:76 u odloženoj utakmici 15. kola ABA lige, ali je trijumf kojim su crveno-beli obezbedili prvo mesto pred početak plej-ofa ostao u senci skandaloznog ponašanja navijača Budućnosti.

U redovima crveno-belih nalaze se dve legende tima iz Morače, Dejan Radonjić i Nikola Ivanović, ali su se „Varvari“ potrudili da stare zasluge što je brutalnije moguće obrišu.

Tako je, nakon prekrečenog murala i pretnji, Ivanoviću, inače najvažnijem pojedincu i heroju titule koju je Budućnost osvojila 2018. godine, "dobrodošlica" priređena u vidu veoma ružnog transparenta na kom se nalazi sa Radonjićem i predsednikom Zvezde, Nebojšom Čovićem.

Pored krajnje uvredljivog transparenta, navijači su Radonjića i Ivanovića većim delom utakmice vređali, prenele su podgoričke Vijesti.

Ivanović je za Budućnost igrao od 2011. do 2015, a potom i od 2017. do 2021. godine, i za to vreme ekipu predvodio do ukupno 14 trofeja, dok je Radonjić, nakon što je dres Budućnosti u dva navrata nosio ukupno šest godina, još osam proveo na klupi tima iz Podgorice pre nego što je došao u Crvenu zvezdu. Od toga, šest puta je Budućnost osvojila titulu u Crnoj Gori, i šest puta Kup Crne Gore.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.