OBRADOVIĆ JASAN! Svaka utakmica je bitna - trener Partizana nahvalio rivala!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

NEMA OPUŠTANJA!

OBRADOVIĆ JASAN! Svaka utakmica je bitna - trener Partizana nahvalio rivala!

Košarkaši Partizana se sa ekipom Cibone pripremaju za plej-ofa Evrokupa

Objavljeno: 14:23h

U odloženom meču 17. kola ABA lige, Partizan će u hali Aleksandar Nikolić dočekati Cibonu. Utakmica je na programu u petak od 19 časova.

Iako bez rezultatskog značaja za obe ekipe, novi duel starih rivala je uvek dobra prilika za navijače da vide dobro košarku u dvorani Aleksandar Nikolić.

Partizan je trenutno lider na tabeli sa skorom 21-4, uz dva meča više od Crvene zvezde koja ima isti broj pobeda. Cibona je osma sa 10-14 i neće igrati u plej-ofu.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Emilija Jovanović

- Očekujem da bude dobra utakmica, s obzirom na to kako Cibona igra u poslednje vreme. Od kada je došao novi trener igraju na drugačiji način. Pokušali smo što bolje da se pripremimo za tu utakmicu, bez obzira što nema rezultatski značaj. Važno je da nastavimo da igramo dobro i da to bude priprema za ono što sledi, a to je prva utakmica plej-ofa Evrokupa - poručio je Željko Obradović.

Partizan dočekuje Cibonu dan uoči 30. godišnjice osvajanja titule šampiona Evrope u Istanbulu. Meč će poslužiti crno-belima kao "zagrevanje" za plej-of Evrokupa protiv turske Burse (20. april, 20.30).

Rade Zagorac
Rade Zagoracfoto: Emilija Jovanović

- Poslednja utakmica ove sezone u ligaškom delu ABA lige. Potrebni su nam podjednaka ozbiljnost i pristup kao na nekim pređašnjim, koje su imale rezultatski značaj. Volim da kažem svojim saigračima da se na ovakvim utakmicama gradi i učvršćuje karakter, naročito pred naredne utakmice u kojima nećemo imati pravo na kiks. Možda ovaj meč nema značaj za stanje na tabeli, ali svakako ima značaj u smislu generalnog napretka ekipe - naglasio je Rade Zagorac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.