GDE BAŠ SAD? LOŠE VESTI ZA NIKOLU JOKIĆA!
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

katastrofa!

GDE BAŠ SAD? LOŠE VESTI ZA NIKOLU JOKIĆA!

Prvi konkurent Nikole Jokića za MVP priznanje podigao lestivicu i ostvario rekord sezone

Objavljeno: 07:49h

Džoel Embid očajnički želi da preotme Nikoli Jokiću MVP priznanje, a najnovije partije mu idu u prilog.

Centar Filadelfije je pobedi svog tima nad Indijanom 122:131 doprineo sa 45 poena i oborio najbolje lično poentersko izdanje ove sezone.

Pre dva dana je sa 44 poena protiv Klivlenda došao do ovosezonskog rekorda, a noćas je otišao korak dalje. Pritom je uhvatio 13 lopti, ali bio ispod ličnog proseka po broju asistencija. Upisao je samo dve, a prosečno beleži 4,2 po utakmici. Već na poluvremenu najbolji igrač File imao je 27 poena i sedam skokova uz sjajan šut iz igre, 12/18.

Duel Jokića i Embida
Duel Jokića i Embidafoto: Profimedia

Kukao je Embid pre par dana kako ne zna šta više treba da uradim za MVP titulu, da ima osećaj da ga ljudi mrze i da za igrače File važe drugačija pravila, pa odlučio da do kraja sezone uradi sve što je do njega kako Jokić ne bi odbranio laskavo priznanje.

Uspeo je jedan od najdominantnijih centara NBA lige da 12. put ove sezone završi utakmicu sa 40+ poena i 10+ skokova i izjednači se sa Raselom Vestbrukom. Ima pred sobom još tri utakmice da postane rekorder u tom segmentu.

Embid je trenutno najbolji poenter lige sa 30,4 poena po meču, ali pita se tu nešto i srpski as koji je takođe dominirao protekle večeri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.