RADONJIĆ ŽELI DA IZVUČE MAKSIMUM OD TIMA! Svesni smo da je Alba kvalitetan protivnik!
Dejan Radonjić, Foto: Starsport©

izjava pred meč!

RADONJIĆ ŽELI DA IZVUČE MAKSIMUM OD TIMA! Svesni smo da je Alba kvalitetan protivnik!

Utakmica je na programu u petak od 20 časova

Objavljeno: 18:01h

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u petak ekipi Albe iz Berlina, u meču 32. kola Evrolige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da će njegova ekipa biti oslabljena protiv Albe iz Berlina, kao i da će biti potrebno da pruže sve od sebe kako bi došli do povoljnog rezultata.

- U Berlin idemo značajno oslabljeni, sa timom koji je trenutno na raspolaganju da damo sve od sebe, da vidimo šta bi mogli da uradimo, svesni da je to kvalitetan protivnik i da će biti potrebno da izvučemo sve iz sebe i pokušamo da tražimo šanse za dobar rezultat - rekao je Dejan Radonjić.

1 / 3 Foto: Starsport©

Crvena zvezda je trenutno deveta na tabeli Evrolige sa 11 pobeda i 13 poraza, dok je Alba 12. sa devet pobeda i 14 poraza. Radonjić je dodao da je nemačka ekipa u dobroj formi i da su tokom sezone pokazali da mogu da igraju na visokom niovu.

Zvezda u Berlinu neće moći da računa na Ostina Holinsa, Branka Lazića i Majka Cirbesa, a sa ekipom su otputovali mladi košarkaši Nikola Topić i Luka Vudragović.

Radonjić je rekao da je potrebno da se ekipa privikne na trenutnu situaciju, pošto su u kratkom periodu ostali bez dvojice igrača (Holins i Lazić). Trener crveno-belih zadovoljan je učinjenim u dosadašnjem delu takmičenja, ali smatra da raspored u finišu regularnog dela Evrolige nije dobar za njegov tim.

- Ima i drugih timova koji imaju svoje želje i ambicije. Idemo od utakmice do utakmice. U našoj novoj situaciji je potrebno da vidimo kako ćemo da se snađemo i koliko možemo - rekao je Dejan Radonjić.

Zvezda ima samo jednu pobedu iz sedam utakmica sa Albom u Evroligi. Meč između Albe i Zvezde na programu je u petak od 20 časova.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.