RANO SU SE OBRADOVALI! Dragan Mladenović za Espreso OTKRIVA šta je Zvezdina najveća prednost protiv Rendžersa!
Dragan Mladenović, Foto: FK Crvena zvezda

pravo u metu!

RANO SU SE OBRADOVALI! Dragan Mladenović za Espreso OTKRIVA šta je Zvezdina najveća prednost protiv Rendžersa!

Mladenović vrlo dobro poznaje karakteristike oba kluba i detaljno analizira šanse timova osmini finala Lige Evrope

Objavljeno: 12:34h

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, ali i Glazgov Rendžersa, Dragan Mladenović je za naš portal prokomentarisao šanse crveno-belih protiv škotskog velikana i naglasio da tim Dejana Stankovića ima svoje adute u meču koji se igra u četvrtak od 21 čas na legendarno stadionu "Ajbroks".

Prema njegovim rečima aktuelni šampion Srbije je imao dosta sreće na žrebu, pa će imati šansu da napravi još jedan iskorak u Evropi.

- Crvena zvezda definitivno ima šansu i za prolaz protiv Rendžersa. Zapao im je protivnik po meri, i to je obostrano, i u Glazgovu su se obradovali što su izvukli Crvenu zvezdu. To je verovatno jedini protivnik sa kojim bi mogli da se nadigravaju. Šanse za prolaz su 50/50 - rekao je Mladenović za Espreso.rs.

Dragan Mladenović
Dragan Mladenovićfoto: Nebojša Mandić

On je zabeležio sedam nastupa u dresu Rendžersa tokom sezone 2004/2005, a vrlo dobro pamti atmosferu sa "Ajbroksa".

Atmosfera će biti fantastična, stadion je prelep, ima dosta kontakta sa navijačima koji se nalaze bukvalno na dva metra od terena. Ljudi pravo sa posla odlaze na stadion koji će sigurno biti pun. Slična je situacija kao kod nas na Marakani, ne sumnjam da će atmosfera biti neverovatna.

Individualni kvalitet je ono što krasi tim Dejana Stankovića, ali i iskustvo na evropskoj sceni.

- Crvena zvezda može da traži svoju šansu u individualnom kvalitetu, mislim da Rendžers trenutno nema igrače kao što su Katai i Ivanić. Takođe, tu je Dragović koji je crveno-belima doneo prekopotrebno iskustvo i stabilnost. Crvena zvezda ima ozbiljan staž i kontinuitet u Ligi Evrope i Ligi šampiona i izgradila je određen kredibilitet, tako da nikako nije autsajder - rekao je Mladenović.

Ivanić, Katai i Dragović
Ivanić, Katai i Dragovićfoto: Starsport

Rendžers je neočekivano izbacio Borusiju iz Dortmunda, ali naš sagovornik ne smatra da je to nekakav vrhunski podvig.

To što su pobedili Borusiju Dortmund jeste veliki rezultat, ali to nije bila ta Borusija, igrali su bez Halanda, videlo se da su u krizi, Rendžers je to iskoristio i zasluženo slavio. prednost rendžersas

Međutim, imaju i oni svoje prednosti uz neosporan individualni kvalitet.

- Igraju brže i agresivnije, kvalitet je neosporan, imaju nekoliko iskusnih igrača, ali imaju i dosta mladih. Tu su Tavernije, Kent koji je sjajan po boku, Remzi, Dejvis. Mislim da će utakmica biti sjajna. Biće dosta ofanzivnog fudbala koji je svojstven obe ekipe. Smatram da će biti aktivan rezultat u obe utakmice i da će tek druga odlučiti ko će u četvrtfinale, ali Rendžers će sigurno i u Beograd doći po pobedu - zaključio je Mladenović za naš portal.

(Espreso/J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.