ZASTRAŠUJUĆE! Rendžers u PANICI pred mečeve sa Crvenom zvezdom! (VIDEO)
Aleksandar Katai, Foto: Starsport/Twitter

ŠKOTI BRUJE!

ZASTRAŠUJUĆE! Rendžers u PANICI pred mečeve sa Crvenom zvezdom! (VIDEO)

Škotski velikan dočekuje mečeve osmine finala Lige Evrope sa velikom dozom opreza, a tamošnji mediji dve stvari navode kao "opasnosti"

Objavljeno: 11:03h

Fudbaleri Crvene zvezde i Rendžersa iz Glazgova će odmeriti snage u osmini finala Lige Evrope, a pred meč koji se igra u četvrtak od 21 čas na stadionu "Ajbroks", Škoti imaju o čemu da brinu.

Crveno-beli su zagrejali za odlazak u Glazgov i pobedom od 5:0 i poslali jasnu poruku koliko mogu u Evropi.

Ono što Škote najviše brine je raspucani Aleksandar Katai koji je protiv Novog Pazara postigao het-trik. Takođe, Ohi Omoidžuanfo i Mirko Ivanić se nalaze u strašnoj formi, pa su svi u strahu od paklenog trija.

Postoji još jedna stvar uliva strah u kosti Škotima, a to je ono što će uslediti u Beogradu, naravno, mnogo toga zavisi od prvog meča koji se igra na njihovom slavnom stadionu.

Aleksandar Katai
Aleksandar Kataifoto: Starsport©/Predrag Milosavljević

- Rendžers će se suočiti sa zlokobnim putovanjem kroz mračni, vlažni tunel pre nego što će izaći na teren koji će se tresti od buke. Njihov teren je poznat po tome što je među najstrašnijim atmosferama u Evropi. A putovanje od svlačionice do terena je svakako jednostavno iskustvo. "Ajbroks" je elitna afera sa posebnim plavim svetlom i puno prostora, ali toga nema na stadionu Rajko Mitić koji ima kapacitet 53.000 gledalaca.

- Na zidovima se jasno vide grafiti, a prisustvo potpuno naoružane policije za doprinosi faktoru zastrašivanja. I to je sve pre nego što se iz ovog podzemnog prolaza popnete u vrtlog samog stadiona i čujete buku navijača. To će svakako biti veliki test za Rendžers - piše na sajtu koji prati Rendžers.

Međutim, crveno-beli su oslikali tunel, pa sada ne izgleda toliko zastrašujuće, ali buka kada fudbaleri Rendžersa istrče na teren sigurno neće biti nimalo prijatna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.