"SRAM VAS BILO - PLJAČKA U SUBOTICI! NEPOSTOJEĆI PENAL! MUTNE RADNJE FSS-A!" OŠTRA I EKSPRESNA REAKCIJA ZVEZDE!
FK Partizan - Spartak Subotica, Foto: Starsport©

superliga srbije

"SRAM VAS BILO - PLJAČKA U SUBOTICI! NEPOSTOJEĆI PENAL! MUTNE RADNJE FSS-A!" OŠTRA I EKSPRESNA REAKCIJA ZVEZDE!

Fudbaleri Partizana pobedili su Spartak u Subotici u okviru 26. kola Superlige Srbije, a jedini gol pao je posle jedne sporne situacije

Objavljeno: 16:35h

Crno-beli su slavili iz penala, a sada se tim povodom oglasila Crvena zvezda.

Zvezda je izrazila nezadovoljstvo odlukom sudija da se, nakon nekoliko minuta iz VAR sobe, dosudi penal za najvećeg rivala.

Saopštenje šampiona Srbije prenosimo u celosti.

- Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala posle poziva iz VAR sobe pobedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podseća na 2017. kada nam je u režiji istog ovog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu.

Samo je tada režiser bio tadašnji predsednik Slaviša Kokeza, a danas je to neformalni predsednik saveza Dragan Stojković.

1 / 8 Foto: Starsport©

Crvena zvezda neće dozvoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom i otima nam ono što zaslužujemo na terenu. Već dugo vremena upozoravamo na mutne radnje rukovodstva FSS i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu.

Ima još mnogo da se igra i vidimo da nas čeka potpuno neravnopravno prvenstvo jer moramo da se borimo protiv udružene grupe koju sačinjavaju Partizan i FSS. Sram ih bilo i jedne i druge. Tražimo hitnu smenu sudijske komisije i hitno raspisivanje izbora u FSS na svim nivoima.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.