VELIKI GEST VEST HEMA ZA SKRHANOG UKRAJINCA!
Andrej Jermolenko, Foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA

FK VEST HEM

VELIKI GEST VEST HEMA ZA SKRHANOG UKRAJINCA!

Ukrajinski reprezentativac Andrij Jarmolenko ostaće nedostupan za Vest Hemov put u Liverpul u subotu.

Objavljeno:

Napadač Andrij Jarmolenko je prošle nedelje dobio pauzu nakon ruske invazije na njegovu domovinu i nije spreman da se vrati na teren ovog vikenda.

Govoreći na konferenciji za novinare pre meča, menadžer Dejvid Mojes je rekao:

- On je trenirao, ali neće putovati u Liverpul sa nama. Ne mislim da je baš spreman i želimo da mu damo svaku priliku da učini sve što može za svoju porodicu i svoju zemlju. Mislim da se on samo oseća malo zaglavljenim u trenutnoj situaciji.

Premijer liga će ovaj vikend ostati bez ogromnog broja navijača.

1 / 8 Foto: Profimedia

Mojes priznaje da se osećao nemoćnim nad događajima koji se odvijaju.

- Osećam se bespomoćno i to nisam samo ja kao fudbalski menadžer, već i mi kao zemlja i stanovništvo. Mislim da se svi osećamo kao da ne možemo ništa da uradimo.

Možemo samo da mu pružimo punu podršku. Stalno se pitamo da li nešto možemo da uradimo. Razgovarao sam sa njim jutros 20 minuta o tome i pokušao sam da postavim nekoliko pitanja o tome šta se dešava itd., ali to je zaista teško jer niko ranije nije bio u takvim okolnostima i nadam se da nikada više neće biti u njima.

- Dolazak na trening ponekad čini da stvari budu malo bolje za njega i mi pokušavamo da mu damo malo oslobađanja, ali takođe želimo da učinimo sve što možemo za njega i njegovu porodicu. Put u Liverpul je težak zadatak za Hamerse na kraju naporne nedelje u kojoj su prošle nedelje ugostili Vulvese pre nego što su u sredu otputovali u Sautempton u FA kupu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.