OTKRIVENO DA JE NEMILOSRDNA, VATRENA, STRASTVENA ŽENA KOJA VOLI SE*S! ZALUDELA SVET FUDBALA U TRENUTKU!
Eva Karneiro, Foto: instagram/houseofretouching, Instagram/tilly_marcus

GDe je šta radi?

OTKRIVENO DA JE NEMILOSRDNA, VATRENA, STRASTVENA ŽENA KOJA VOLI SE*S! ZALUDELA SVET FUDBALA U TRENUTKU!

Roman Abramovič je najavio da će prodati Čelsi, pa su nam se upalile lampice gde je i šta radi prelepa Eva Karneiro.

Objavljeno: 18:10h

Čelsi je pod vođstvom Portugalaca Žozea Murinja savladao Kristal Palas sa 1:0 i tako osigurao novi naslov 3. maja 2015.

14. decembra iste godine Čelsi je izgubio na gostovanju od Lestera, posle čega je Murinjo dobio otkaz.

Rus Roman Abramovič će za Čelsi tražiti oko tri milijarde evra, a ciljna grupa su američki kupci.

Plavci su u trenutku ostavke bili 16. na tabeli, samo jedan bod od zone ispadanja, što je bilo neshvatljivo i ogroman pad za aktuelnog šampiona. U prvom meču nove sezone Čelsi je na Stamford Bridžu ugostio Svonsi i dva puta poveo, ali su se oba puta gosti vraćali.

U jednoj situaciji tada je najbolji igrač Plavih Eden Azar ležao na travi zbog povrede, a u pomoć je pritekla dr Eva Karneiro.

1 / 7 Foto: Epa/WILL OLIVER

To je razbesnelo Murinja – nije mu se dopalo što Eva pravi brejk tokom igre. Nakon što ga je Eva pregledala, Azar je, po pravilima, morao da napusti teren i potom zatraži od sudije dozvolu da se vrati. Bio sam nezadovoljan lekarima, jer i ako ste lekar ili reprezentativac na klupi, ipak morate da razumete fudbal“, besneo je Portugalac.

Nekoliko dana kasnije, Eva je odlukom glavnog trenera suspendovana sa posla u prvom timu. Situacija u timu je eskalirala: mnogi igrači su održavali dobre odnose sa Karneirom i izražavali (ne javno, već među sobom) nezadovoljstvo onim što se dogodilo. U međuvremenu, britanska štampa je počela da objavljuje masne detalje Evinog ličnog života.

Njen bivši dečko Rupert Paterson-Vard dao je intervju za The Sun u kojem je naveo da je Eva, prema njegovim rečima, spavala sa jednim od igrača Čelsija.

Eva Karneiro
foto: Epa/ KIERAN GALVIN

- Ova žena mi je uništila život. Jednom je rekla da je spavala sa jednim od igrača Čelsija. Rekla je to samo da bi me povredila. Ali ne verujem da je to istina. Ponosna je što je popularna među fudbalerima. Eva voli pažnju. Jednog dana, jedan od igrača Čelsija ju je pozvao u svoju sobu i go je otvorio vrata.

- Eva je veoma seksi žena. Malo ljudi zna šta je ona zaista. Ona je nemilosrdna i uvek dobije ono što želi. Voli seks, to joj je veoma važno. Imali smo seks svaki dan. Eva je vatrena i strastvena žena koja zna šta želi .

Ona voli da se druži sa bogatim momcima velikog ega. Mislim da sam joj se dopao jer sam bio drugačiji, ali na kraju nisam bio dovoljno dobar za nju.

Mesec i po dana posle meča sa Svonsijem, Eva je napustila Čelsi i tužila klubu i Murinja što su je primorali da ode.

1 / 5 Foto: EPA/ Neil Hall

Plavci su joj ponudili 1,2 miliona funti u zamenu za nagodbu, ali je devojka odbila.

Kao rezultat toga, sukob je rešen tek godinu dana kasnije, kada Murinjo više nije bio u klubu. Čelsi se zvanično izvinio Evi.

Šta danas radi lepa Eva?

Nakon što je napustila Čelsi, radila je kao privatni konsultant u Sports Medical Group, profesionalnoj sportskoj klinici u centru Londona. Eva sarađuje sa jednom od klinika u Kataru, dajući lokalnim lekarima savete o sportskoj medicini uoči Svetskog prvenstva 2022.

Sudeći po Instagramu, njen glavni hobi su konji. Ima ih u Španiji sa suprugom, polarnim istraživačem Džejsonom de Karteretom, sa kojim je u braku od 2015. godine.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.