REČI OŠTRE POPUT BAJONETA! Ku*vo od kapetana, ti još ćutiš, do kraja života ćeš trunuti u tamnici!
Foto: Profimedia

rat u ukrajni

REČI OŠTRE POPUT BAJONETA! Ku*vo od kapetana, ti još ćutiš, do kraja života ćeš trunuti u tamnici!

Mnogi ukrajinski sportisti žestoko su kritikovali rusku invaziju, a u utorak je defanzivac Evertona Vitalij Mikolenko napravio korak napred.

Objavljeno:

Napad Rusije na Ukrajinu traje danima.

Međunarodne sportske organizacije preduzele su niz akcija protiv Rusije, a najjača je bila FIFA, koja je izbacila reprezentaciju Rusije iz plej-ofa, a time i Svetskog prvenstva.

Mikolenko je prozvao reprezentaciju Rusije, pre svega kapiten ruske reprezentacije Artem Džubu je bez reči stigao u januaru iz Dinama iz Kijeva.

- Bićete zatvoreni u tamnici do kraja života i što je najvažnije do kraja života vaše dece. Drago mi je zbog toga - rekao je 22-godišnji štoper.

Inače, ukrajinski fudbaleri snimili su i kratak video u kojem pozivaju na prekid rata u Ukrajini i prekid ruske invazije.

Glasan je pre nekoliko dana bio i Oleksandar Zinčenko koji je rekao da se nada da će predsednik Rusije Vladimir Putin umrijeti u najvećim bolovima, ali je nakon toga izbrisao svoju poruku.

Dok je sličnu poruku poslao i Sergej Stahovski.

Rat u Ukrajini ušao je u sedmi dan. Prva runda mirovnih pregovora održana u ponedeljak je propala i teško je poverovati da će ruska agresija uskoro biti zaustavljena.

Espeso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.