BOLJI POČETAK NIJE MOGAO DA POŽELI! Novi heroj Delija je još pod utiskom svega viđenog!
Foto: Starsport©

ZA SADA MU DOBRO IDE!

BOLJI POČETAK NIJE MOGAO DA POŽELI! Novi heroj Delija je još pod utiskom svega viđenog!

Ohi Omoidžuanfo istakao je da dueli između Crvene zvezde i Partizana nisu običan fudbalski meč, utakmice na život i smrt

Objavljeno: 11:20h

Bolji početak u Crvenoj zvezdi Ohi Omoidžuanfo nije mogao da poželi. Debi protiv Čukaričkog ukrasio je pogotkom. Prvi večiti derbi u karijeri obeležio je golom i u ekspresnom roku ušao u srca navijača srpskog šampiona.

Iako je od večitog derbija prošlo tri dana, doskorašnji napadač Moldea je još pod utiskom svega viđenog. Imao je sreće da bude jedan od junaka, ali je u razgovoru za norveške medije naširoko pričao o atmosferi na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

On je istakao da dueli između Crvene zvezde i Partizana nisu običan fudbalski meč, utakmice na život i smrt.

- Navijači Crvene zvezde su videli šta sam uradio u Norveškoj. Očekivali su da dođem i sve to ponovim u Srbiji. To je vrlo teško. U medijima se dosta pričalo o meni, postojao je pritisak da odmah počnem da dajem golove - poručio je prvi napadač Crvene zvezde.

Ohi Omoidžuanfo
foto: Starsport©

Za sada mu dobro ide. Norvežanima je najinsteresantniji detalj iz 30. minuta kada je sjajnom reakcijom posle udarca Kataija zapalio „veliki stadion“ u Srbiji.

- Bilo je jako emotivno. Jedva se sećam kakav je taj osećaj. Bila je to samo radost, i opijenost emocijama. Lepo je biti u mogućnosti ispuniti očekivanja. Bilo je apsolutno fantastično.

Norvežane je najviše zanimala atmosfera u Ljutice Bogdana, i za tamošnje prilike neobičan kolorit na tribinama.

- Bilo je aposlutno divlje, apsolutno fantastično. Gotovo je nemoguće to opisati, jer morate da doživite. Nikada ranije nisam doživao takav pritisak. Od prve sekunde počinju varnice. Apsolutno ludo iskustvo.

Ohi Omoidžuanfo
foto: Starsport©

Koliko navijačima Crvene zvezde znači pobeda nad Partizanom mogao je da vidi i na društvenim mrežama. Na Instagramu je dobio veliki broj poruka, jedan od navijača ga je predstavio kao supermena što je Ohi „šerovao“ već u nedelju veče.

- Oni su se zaljubili u mene, ja sam se zaljubio u njih. Pojedini navijači su došli i do mog broja telefona. Jedan me je predstavio kao supermena. Odmah sam podelio tu objavu. Kada je neko odlučio da seče i lepi, pravi fotomantaže, zaslužio je da ga nagradim.

Ohi je istakao da je posle potpisa za Crvenu zvezdu u avgustu prošle godine imao šest meseci da se navikne na kulturološku razliku.

- Ovo u Srbiji je mržnja. Nije to samo fudbal. U Norveškoj kada se sastnamu Lilestrem i Molde, reč je o sportu. Ovde postoji istorija mržnje između dva kluba. To je skoro bitka na život ili smrt. Srećan sam što sam to doživeo.

(Espeso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.