SPISAK SE SVE VIŠE POVEĆAVA: Još jedna reprezentacija je saopštila de neće da igra protiv Rusije!
Foto: EPA/ Tolga Bozoglu

sve ih je više

SPISAK SE SVE VIŠE POVEĆAVA: Još jedna reprezentacija je saopštila de neće da igra protiv Rusije!

Podsetimo, nešto ranije su se na isti potez se odlučila i reprezentacija Poljske, da bi se za njom na isti čin odlučile i reprezentacije Češke i Švedske

Objavljeno:

Pitanje je samo koliko će još reprezentacija hteti da igra svoje mečeve protiv Rusa.

Posle Češke, Poljske i Švedske, još jedna reprezentacija je odlučila da bojkotuje Rusiju, te da odbije bilo kakvo potencijalno igranje protiv njih, a radi se o reprezentaciji Velsa.

Za sve je kriv sukob između Ukrajine i Rusije, a svoj revolt nacionalni timovi iskazuju na ovakav način. Osim njih, još nekoliko sportista se povuklo iz svojih klubova.

Kako god, reprezentacija Velsa je nova "u redu" reprezentacija koje su odustale od bilo kakvog potencijalnog igranja, a to su izrekli i u svom saopštenju.

- Fudbalski savez Velsa se solidariše sa Ukrajinom i oseća svu tugu i šok koja se razvija širom ove zemlje. Zbog toga, reprezentacija Velsa neće igrati nijednu prijateljsku, niti bilo kakvu utakmicu protiv reprezentacije Rusije, na bilo kom reprezentativnom nivou - ističe se u saopštenju ove reprezentacije.

Podsetimo, nešto ranije su se na isti potez se odlučila i reprezentacija Poljske, da bi se za njom na isti čin odlučile i reprezentacije Češke i Švedske, sve tri reprezentacije koje se nalaze u istom "baražu" za Svetsko prvenstvo u Kataru kao i Rusija, pa se ostavlja pitanje, da li ovo znači da će Rusi direktno proći na Svetsko prvenstvo u Katar?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.