NEMA PRENOSA DERBIJA ZA CELU SRBIJU! Da biste gledali duel Zvezde i Partizana moraćete da se snađete, a evo i kako!
Foto: Starsport©

MUKE ZA NAVIJAČE!

NEMA PRENOSA DERBIJA ZA CELU SRBIJU! Da biste gledali duel Zvezde i Partizana moraćete da se snađete, a evo i kako!

Današnji susret direktno može da odluči nastavak šampionske trke

Objavljeno: 09:30h

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaće se danas po 166. put i na stadionu "Rajko Mitić" odigraće jedan od najbitnijih susreta u poslednjih nekoliko godina.

Današnji derbi direktno može da odluči nastavak šampionske trke, pošto u ovom trenutku crno-beli imaju pet bodova više u odnosu na večitog rivala, a prenos ovog susreta neće moći da isprati dobar deo Srbije.

Početak meča zakazan je za 18 časova, a duel ekipa Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića, na stadionu "Rajko Mitić" biće prenošen samo na televiziji Arena sport, uprkos prethodnim najavama da je prava za prenos otkupio i RTS. To znači da ipak neće moći cela država da gleda meč koji će možda odlučiti šampionsku trku.

FK Crvena zvezda, FK Partizan, Večiti derbi
foto: Starsport©

Inače, oba tima ulaze u duel nakon prvenstvenih pobeda nad Proleterom, odnosno Radničkim 1923, dok je Partizan u četvrtak imao obaveza u okviru Lige Konferencija, gde je ekipa Aleksandra Stanojevića uspela da upiše još jednu pobedu (2:1) nad češkom Spartom i time u lepom raspoloženju dočeka večiti derbi.

Sa druge strane, Dejan Stanković i njegova ekipa su imali više vremena da se pripreme za ovaj meč, što fizički što taktički, pa je za očekivati da ćemo sutra gledati jedan od najzanimljivijih mečeva u proteklih nekoliko godina.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.