Meč nosi puno, ali i ne odlučuje sve! ZDJELAR NIJE HTEO DA KOMENTARIŠE DIREKTNOG PROTIVNIKA!
Saša Zdjelar, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

VEČITI DERBI

Meč nosi puno, ali i ne odlučuje sve! ZDJELAR NIJE HTEO DA KOMENTARIŠE DIREKTNOG PROTIVNIKA!

Jedan od najboljih fudbalera Partizana u ovoj sezoni Saša Zdjelar izjavio je da je njegova ekipa spremna za meč sa Crvenom zvezdom, ali da, šta god se desi, prvak zemlje neće biti određen sutra.

Objavljeno:

Saša Zdjelar igra odlično ove sezone u dresu Partizana, a osim svojih defanzivnih karakteristikao pokazao je koliko ume i da razigrava saigrače. Asistencije su postale standardna pojava u njegovom asortimanu, ali to mu nije krucijalno za sutrašnji duel.

Očekivanja iz suprotnog tabora izneli su Katai i Ivanić.

"Uvek dajem sve od sebe. Asistencije dođu i prođu. Najbitnije mi da ekipa igra dobro, asistencije mi lično ne znače mnogo. Uživam da igram derbije i to neko iskustvo koje imam do sada daju mi za pravo da sam na derbiju bio dobar".

Spram sebe imaće Sekua Sanoga i moraće da bude pažljiv.

"Nisam više mlad da reagujem na prvu, vodim računa šta radim u toku utakmice i nekada ne mogu da biram kada ću napraviti duel koji odlučuje. Uvek idem 100 odsto, ali se pazim da te neke duele sačuvam za poslednje minute. Sanogo? Ne mogu da komentarišem. Igra na svoj način".

Kada je u pitanju ulog večitog derbija koji sledi, ogroman je, ali isto tako ima da se igra još mnogo.

"Svi smo svesni ove utakmice i toga šta ona donosi i odnosi. Novi derbi, novo dokazivanje i ne možemo da predviđamo šta će se desiti posle utakmice. Pripremali smo se i jedva čekamo da počne. Prvenstvo se ne završava sutra. Meč nosi puno, ali i ne odlučuje sve".

Aleksandar Stanojević je takođe pričao na konferenciji za medije.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.