MOĆNA PORUKA SA MARAKANE! Prvo derbi, pa stari DUŽNICI!
Mitar Mrkela, Foto: Starsport©

piše se nova istorija!

MOĆNA PORUKA SA MARAKANE! Prvo derbi, pa stari DUŽNICI!

Posle 15 godina, Zvezda ima priliku za revanš

Objavljeno:

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izneo je prve utiske posle održanog žreba za osminu finala Lige Evrope na kom je srpski tim dobio Glazgov Rendžers.

On je ovaj susret okarakterisao kao onaj sa starim dužnikom.

- Kada se nađete u ovakvom društvu, ne možete da izvučete laku ekipu. Mi smo izvukli Rendžers, ekipu koja je jaka, koja je prošla Borusiju iz Dortmunda. Mislim da će to biti interesantan dvomeč i za nas i za naše verne navijače. Rendžers je naš stari dužnik koji nas je pre otprilike 15 godina izbacio iz Lige šampiona i mislim da u ovoj situaciji imamo i šta da pokažemo i sa čim da se predstavimo, da odigramo jedan dobar dvomeč, pokažemo naš kvalitet. Ukoliko sve naše adute iskoristimo mislim da imamo šanse da prođemo - istakao je Mrkela.

FK Crvena zvezda, Milan Pavkov
foto: Starsport©

Osvrnuo se Mrkela i na predstojeći večiti derbi koji će crveno-beli odigrati u nedelju od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

- Naše ambicije su uvek najveće, u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, bilo da se radi o prvenstvu ili nekom drugom takmičenju, želimo da zadovoljimo naše navijače koji su dosta zahtevni. Prvo nas očekuje derbi, koji je veoma važan i u poslednjih nekoliko godina će možda prvi put i odlučiti o šampionu. Važno nam je da tu utakmicu odigramo dobro, da pobedimo večitog rivala i ostanemo u trci za titulu prvaka Srbije - zaključio je Mrkela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.