STIGLA REAKCIJA IZ RENDŽERSA! Računaju na jedan VELIKI adut protiv Zvezde!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

biće pakleno!

STIGLA REAKCIJA IZ RENDŽERSA! Računaju na jedan VELIKI adut protiv Zvezde!

Trener tima iz Glazgova oprezan pred meč sa crveno-belima

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su dobili izuzetno atraktivnog protivnika u osmini finala Lige Evrope, u pitanju je Glazgov Rendžers.

Trener Rendžersa Đovani van Bronkhorst kaže da će se njegov tim pažljivo pripremati za okršaje sa Crvenom zvezdom.

Rendžers je u prethodnoj fazi eliminisao Dortmund (4:2, 2:2), dok je srpski šampion do najboljih 16 stigao direktno, osvojivši svoju grupu jesenas

- Slavlje nad Dortmundom će nam doneti samopouzdanje jer smo se takmičili sa jednim od najboljih i prošli dalje. Crvena zvezda je bila prva u svojoj grupi, što znači da se radi o jakom timu. Pažljivo ćemo pripremiti našu ekipu i kao uvek im dati što više informacija, kako bismo uspeli da prođemo u narednu rundu takmičenja. Uvek morate da pokažete svoje ambicije bez obzira na to protiv koga igrate. Morate da imate veru - rekao je Van Bronkhorst i dodao:

FK Glazgov  Rendžers
foto: Profimedia

On je istakao podršku navijača kao ključnu u evropskim mečevima...

- To smo pokazali u utakmicama koje smo igrali protiv Dortmunda. Znate koliko evropski mečevi mogu da budu posebni za Rendžers. Imao sam iskustvo kao igrač, sada ga imam kao menadžer. To su uspomene koje ćete poneti sa sobom za ceo život. Želite da osetite ovakve trenutke i kao trener i kao igrač. Takođe, i kao navijač. Atmosfera na Ajbroksu je sinoć bila fanstastična. Za moje igrače je bitno da se takmiče u ovakvom ambijentu i siguran sam da će i na utakmici protiv Crvene zvezde biti isto.

Prvi meč je na programu 10. marta u Glazgovu, dok je revanš nedelju dana kasnije u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.