NAVIJAČI MOGU DA ODAHNU! Stanković ima jednu brigu manje pred derbi u nedelju!
Foto: Starsport©

rešen problem!

NAVIJAČI MOGU DA ODAHNU! Stanković ima jednu brigu manje pred derbi u nedelju!

Milan Rodić potpisaće novi ugovor do 2025. godine

Objavljeno: 11:41h

Nije da je bila glavna briga stručnog štaba i navijača pred 166. večiti derbi, ali kako je najava stigla tri dana pred okršaj sa Partizanom svakako će uneti neku novu, pozitivnu energiju u prostorije u Ljutice Bogdana. Crvena zvezda je uspela da „blindira“ ostanak Milana Rodića na stadionu „Rajko Mitić“ do juna 2025. godine.

Pouzdani levi bek je uz golmana Milana Borjana verovatno najzaslužniji za veliki povratak Crvene zvezde na srpski tron i na veliku evropsku scenu. Na Topčidersko brdo je stigao 2017. godine i sve ovo vreme maltene sam pokrivao levu stranu terena, jer istinsku konkurenciju nije ni imao. Delom zbog toga što nije lako naći kvalitetnog levog beka, a delom i zato što je sam Rodić podigao standarde.

1 / 3 Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

Baš zato je među navijačima bilo i malo zabrinutosti da će 30-godišnji fudbaler otići iz kluba, pošto mu je na kraju ove sezone isticao ugovor. Stoga je uprava kluba još tokom leta počela da priprema novi ugovor za Rodića, a on je sada prihvaćen i sa druge strane.

Kako saznaje Mocart Sport, Rodić će do 2025. zarađivati oko 500.000 evra po sezoni što je suma koja ga svrstava među plaćenije u svlačionici. Posle svega što je prikazao za ove četiri i po godine niko pri zdravoj svesti mu neće osporavati pravo na takav status.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.