Stanković spremio DŽOKERA za derbi sa Partizanom!
Dejan Radonjić, Foto: FK Crvena zvezda

pao mu kamen sa srca!

Stanković spremio DŽOKERA za derbi sa Partizanom!

Trener Crvene zvezde nema mnogo dilema pred meč sa najvećim rivalom

Objavljeno: 07:59h

Sjajne vesti za trenera Dejana Stankovića pred 166. večiti derbi!

Mladi fudbaler Nemanja Motika se oporavio od lakše povrede stopala i konkurisaće za utakmicu sa Partizanom.

Mladi dribler je u punom trenažnom procesu i očekuje se da zabeleži debi u svetkovini srpskog fudbala ulaskom s klupe, piše "Sportski žurnal".

Ono što će obradovati sve navijače crveno-belih je da je mladi fudbaler blistao na prijateljskoj utakmici protiv BASK-a (4:0), i odmah je svima na "Marakani" bilo jasno da su napravili pravi pogodak njegovim dovođenjem.

Nemanja Motika
foto: Starsport©

Nemanja Motika je rođen 20. marta 2003. godine u Berlinu, ali korene vuče iz naših krajeva. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Herte da bi se potom preselio u minhenski Bajern. Tamo je konstantno trenirao za seniorski tim, ali nastupao za B ekipu gde je ove sezone na 24 utakmice postigao 15 golova i zabeležio osam asistencija. Takođe, nastupao je i u Ligi šampiona za mlade gde je bio heroj pobede Bajerna nad Barselonom postigavši dva pogotka (meč završen 3:2).

Nemanja Motika
foto: Profimedia

Odigrao je meč i u Kupu juniorskih timova protiv Herte gde je za 90 minuta na terenu postigao gol i asistenciju. Motika je standardni reprezentativac Srbije i važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Evropi, što verujemo da će dokazati i u crveno-belom dresu, u klubu koji mu je u srcu. Zanimljivo je da je prethodne nedelje u Zvezdinu omladinsku selekciju stigao njegov rođeni brat - Nikola, koji nastupa na poziciji štopera. Nemanja može da pokrije gotovo sve pozicije u ofanzivnoj liniji tima.

Meč na "Marakani" se igra u nedelju od 18 časova, a po mnogima, ovo će biti duel koji će rešiti trku za šampiona Srbije, u kojoj Partizan trenutno vodi sa viškom od pet bodova.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.