GVARDIOLU MALO OPAMETIO PORAZ OD TOTENHEMA: Borba za titulu je još otvorena, moramo da se borimo za svaki meč!
Foto: Profimedia

videćemo šta će biti

GVARDIOLU MALO OPAMETIO PORAZ OD TOTENHEMA: Borba za titulu je još otvorena, moramo da se borimo za svaki meč!

Jasno je da će svaki bod do kraja trke biti odlučujući

Objavljeno:

Trka za titulu u Premijer ligi postaje sve uzbudljivija.

Poraz Mančester sitija kod kuće od Totenhema (2:3), iskoristio je Liverpul da pobedom nad Noričem smanji razliku na svega šest bodova.

Tim Jirgena Klopa ima i meč manje i ukoliko ga dobije, jasno je da bi duel dva tima u aprilu mogao da bude i odlučujući kada je reč o borbi za titulu.

Pep Gvardiola je posle poraza od Totenhema bio razočaran, ali je rekao da "građane" čekaju presudne nedelje u borbi za trofeje.

- Nikada nisam rekao da je bitka za titulu završena. To je normalno. U januaru i februaru, timovi sa dna su dobijali njihove mečeve jer se svi bore za sve. Biće teško, svesni smo toga. Desilo se, izgubili smo. Oporavićemo se i pripremiti za sledeći meč - rekao je Gvardiola.

Pep Gvardiola, Rahim Sterling
foto: Profimedia

Jasno je da će svaki bod do kraja trke biti odlučujući.

- Moramo da se borimo za svaki meč i svakom pobedom ćemo biti bliže cilju. Rekao sam pre nekoliko nedelja da moramo da osvojimo mnogo poena da bismo bili šampioni i to ćemo i pokušati. Mislim da smo igrali veoma dobro do sada, zaista -

Džejmi Karager, bivši defanzivac Liverpula, sada poznati TV analitičar, i dalje daje prednost "građanima" u toj trci.

- I dalje dajem prednost Mančester sitiju, jer Liverpul treba da dođe na Etihad, a uz to Klopov tim ima i teži raspored. Narednih četiri ili pet dana biće važni, meč sa Lidsom na Enfildu je važniji od kup finala u nedelju sa Čelsijem - zaključio je Karager.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.