FUDBALERU PARTIZANA PRIJA POVRATAK U BEOGRAD: Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, imamo dve bitne utakmice!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

LEPO REČENO

FUDBALERU PARTIZANA PRIJA POVRATAK U BEOGRAD: Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, imamo dve bitne utakmice!

Pridružio sam se sad u januaru, momci imaju fenomenalnu polusezonu iza sebe, ali to je samo prvo poluvreme

Objavljeno: 17:52h

Vezni fudbaler Partizana Marko Jevtović rekao je da mu prija povratak na stadion u Humskoj i dodao da se nada da će crno-beli nastaviti u istom ritmu.

Povratnik u crno-bele redove odigrao je svoje prve minute na evropskoj utakmici u Pragu protiv Sparte, a potom i na prvoj utakmici na domaćem terenu, u Humskoj, protiv kragujevačkog Radničkog.

- Imam osećaj kao da nikad nisam ni odlazio. Mnoge su stvari ostale iste. Neki igrači, koji su bili kada sam i ja prethodno bio, su takodje ponovo tu, tako da mi je lako da se uklopim. Stručni štab mi je jasno rekao koji su zahtevi i šta se od mene očekuje - rekao je Jevtović, prenosi klub.

Partizan je proleće krenuo sa tri pobede.

- Imamo tri pobede iz tri utakmice i to je ono što je najbitnije. Prija mi povratak na naš stadion, bilo je dosta emotivno za mene. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, jer imamo dve, verovatno i najvažnije utakmice pred nama - rekao je Jevtović.

FK Partizan, Miloš Jojić, Siniša Saničanin, Rikardo Gomeš, Slobodan Urošević
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Izabranike Aleksandra Stanojevića u četvrtak očekuje revanš meč sa Spartom. Crno-beli taj meč dočekuju s prednošću od 1:0 iz prvog meča.

- Evropa je nama svima uvek velika motivacija, i zbog rejtinga našeg fudbala i kluba, i naravno da je izuzetno važno da ostavimo dobar utisak - rekao je Jevtović, koji se nada da će se titula vratiti u Humsku.

- Pridružio sam se sad u januaru, momci imaju fenomenalnu polusezonu iza sebe, ali to je samo prvo poluvreme. Najbitnije da u maju budemo srećni i zadovoljni sezonom - dodao je on.

Jevtović je naveo da njegova ekipa očekuje veliku podršku navijača u borbi za plasman u osminu finala Lige konferencija.

FK Partizan
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Lepa je atmosfera, dobra energija je i unutar i oko tima. Mnogo nam znači podrška. Ja sam do skoro isto bio navijač, davao sam podršku i samo sam pozitivno gledao na stvari - rekao je on.

Utakmica Partizan - Sparta na programu je u četvrtak od 18.45 na stadionu u Humskoj.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.