REZULTAT GA NIJE UČINIO SREĆNIM: Klop je bio veoma zabrinut posle pobede nad Interom!
Foto: EPA/Laurence Griffiths

mora sve pod konac

REZULTAT GA NIJE UČINIO SREĆNIM: Klop je bio veoma zabrinut posle pobede nad Interom!

Revanš osmine finala Lige šampiona izmedju Liverpula i Intera igra se 8. marta na Enfildu

Objavljeno:

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je završeno tek prvo poluvreme protiv Intera i otkrio da je zabrinut zbog povrede Dioga Žote.

Liverpul je sinoć u Milanu pobedio Inter sa 2:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona zahvaljujući golovima Roberta Firmina i Mohameda Salaha u završnici.

Klop je priznao da to nije bilo najbolje izdanje njegovog tima, jer ih je Inter testirao sve vreme, ali da je evropsko iskustvo "crvenih" presudilo.

Ipak, jedina mana pobede bila je povreda skočnog zgloba Žote, koji je ove sezone postigao 17 golova u svim takmičenjima.

Jirgen Klop
foto: EPA/Peter Powell

Njega je na poluvremenu zamenio Firmino.

- Poluvreme je, ništa drugo. Biće nezgodno i moramo da budemo spremni za to. Igrali su dobro, igrali su drugačije, ali su zaista dobri i zato je ovo tek poluvreme - rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

- A pošto je tek prvo poluvreme ne mogu da kažem momcima da je posao završen i da mogu da 'dignu sve četiri uvis'. Ovo je nezgodan rezultat - dodao je Klop.

On je naveo da njegova ekipa nije imala sjajan dan.

- Ali, bio je dovoljno dobar da zasluženo pobedimo jer smo postigli dva divna gola. Zaista sam zadovoljan svime, osim što je Diogo morao da izadje iz igre", rekao je trener Liverpula. "Mogao je da igra, što je možda dobar znak. Ali, zglob je otekao na poluvremenu i morali smo da ga zamenimo - dodao je Klop.

Revanš osmine finala Lige šampiona izmedju Liverpula i Intera igra se 8. marta na Enfildu.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.