SPREMA SE VELIKI TRANSFER? Levandovski već poslao menadžere da pregovaraju!
Foto: EPA/Noushad Thekkayil

PRELAZAK VEĆ NA LETO?

SPREMA SE VELIKI TRANSFER? Levandovski već poslao menadžere da pregovaraju!

Poljski napadač mogao da stigne u Madrid kao zamena za Halanda, od kojeg se Real navodno ohladio

Objavljeno: 17:23h

Iako mu ugovor sa Bajernom ističe na leto 2023. godine, Robert Levandovski je odavno odlučio da ne produži ugovor. Želi da ode u Real Madrid na kraju ove sezone.

Senzacionalnu vest objavio je španski AS, koji tvrdi da je poljski golgeter već dao „mandat” svojim menadžerima da ugovore transfer u Real, koji bi bavarskom velikanu za njegove usluge mogao da plati od 30 do 40 miliona evra.

Ovo je poslednja šansa za Bajern da zaradi na igraču kojeg je besplatno doveo 2013. godine iz redova najvećeg rivala Borusije iz Dortmunda.

O njegovim kvalitetima su već pisani romani, poslednje tri sezone bio je prvi strelac pet najjačih liga Evrope. Samo ove sezone postigao je 35 golova, ostavljajući iza sebe napadače kao što su Erling Haland sa 23 gola i Kilijan Mbape sa 20.

Upravo bi poljski napadač mogao da stigne kao zamena za Halanda, od kojeg se Real navodno ohladio. Florentino Perez smatra da će ovog leta biti teško ostvariti taj transfer, pa su se okrenuli novim opcijama, a sa Mbapeom bi to mogao biti Levandovski.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.