DŽEKO SE OSVETIO MURINJU I IZBACIO ROMU IZ KUPA: Murinjo požuteo pre početka, navijači Intera mu klicali!
Foto: Profimedia

KOPA ITALIJA, ČETVRTFINALE

DŽEKO SE OSVETIO MURINJU I IZBACIO ROMU IZ KUPA: Murinjo požuteo pre početka, navijači Intera mu klicali!

Upravo Murinjo nije računao na Džeka po dolasku u Rim i Bosanac se obreo u šampionu italije gde igra sjajno

Objavljeno:

Fudbaleri Intera plasirali su se u polufinale Kopa Italije pobedom nad Romom rezultatom 2:0.

U uvodu utakmice viđena je dirljiva scena pošto su navijači Intera dočekali Žozea Murinja gromoglasnim aplauzom i skandiranjem njegovog imena.

Kako i ne bi, kada im je upravo portugalski stručnjak doneo klubu triplu krunu 2010. godine, a navijačima veliku radost.

Dobio je žuiti karton i pre početka utakmcie, a navijači Intera su zato izviždali sudiju!

Ipak ljubav je jedno, a posao drugo, pa je tako teška noć za Murinja najavljena već u drugom minutu nakon što je Edin Džeko matirao Ruija Patrisija.

Upravo Murinjo nije računao na Džeka po dolasku u Rim i Bosanac se obreo u šampionu italije gde igra sjajno.

Moglo je da bude 2:0 već u šestom minutu, ali je fantastičan šut iz daljine Nikola Barele završio na prečki Rominog gola.

Roma je pokušala u drugom poluvremenu da stigne do izjednačenja, imala čak i jednu veliku šansu kada je Handanovič istrčao, a Oliveira udarcem iz pada sa strane pogodio gol Intera, ali je Milan Škrinjar sa gol linije izbacio tu loptu.

Sjajnu reakciju defanzivca Intera naplatio je Aleksis Sančez u 68. minutu. Njegov sjajan gol iz daljine pogodio je gornji desni ugao gola koji čuva Portugalac, pa je Patrisio ostao nemoćan. Bio je to fantastičan pogodak Čileanca kojim je zapečatio sudbinu Romi.

U polufinalu je mogući novi milanski derbi, a to će se potruditi da spreče fudbaleri Lacija koji će u sredu uveče od 21 sat gostovati ekipi Milana.

Preostala dva meča četvrtfinala italijanskog Kupa igraju se u četvrtak, a u njima će se sastatati Atalanta i Fiorentina, kao i Juventus i Sasuolo.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.