PRIHVATIO SAM POZIV, ZAŠTO DA SEDIM KUĆI?! Lalatović se DEFINITIVNO vraća u srpski fudbal!
Nenad Lalatović, Foto: Starsport

bomba!

PRIHVATIO SAM POZIV, ZAŠTO DA SEDIM KUĆI?! Lalatović se DEFINITIVNO vraća u srpski fudbal!

Srpski stručnjak odbio dve ponude iz Saudijske Arabije

Objavljeno:

Srpski stručnjak Nenad Lalatović je potvrdio da preuzima Radnički iz Kragujevca!

- Preuzimam Radnički! Prihvatio sam poziv! Ja sam poznat kao čovek koji voli da radi. Ne sedi mi se kod kuće… Radnički iz Kragujevca je moj klub. Tamo sam igrao 1997. godine, kao klinac, kada sam bio na kaljenju iz Crvene zvezde - izjavio je Lalatović za Kurir, pa nastavio.

- Sećam se rado tog perioda. Uveo sam Radnički iz druge u prvu ligu, bilo je veliko slavlje u gradu. Emotivan sam prema Radničkom. To je klub velike tradicije i sjajnih navijača, velikih fanatika. Kragujevac je važan srpski fudbalski centar, bilo bi grehota da ispadnu iz Superlige – dodao je novi trener Radničkog za "Kurir".

Nenad Lalatović
foto: Printscreen

Kako kaže pored ponude Kragujevčana dobio je još dve ponude iz Saudijske Arabije.

- Sećam se rado tog perioda. Uveo sam Radnički iz druge u prvu ligu, bilo je veliko slavlje u gradu. Emotivan sam prema Radničkom. To je klub velike tradicije i sjajnih navijača, velikih fanatika. Kragujevac je važan srpski fudbalski centar, bilo bi grehota da ispadnu iz Superlige.

Kako kaže pored ponude Kragujevčana dobio je još dve ponude iz Saudijske Arabije.

– Imam dve ponude iz Saudijske Arabije. Nemam šta da krijem. Zvali su me moji menadžeri, rekli koji klubovi me žele, jer znaju kako sam radio u Al Batinu. Ali, tek od 1. jula, na leto i nove sezone. Videćemo – zaključio je Lalatović.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.