PODIŽEM PEHAR I IDEM! Saša Zdjelar najavio ODLAZAK iz Partizana!
Duel Zdjelara i Kange, Foto: Starsport©

stavlja tačku!

PODIŽEM PEHAR I IDEM! Saša Zdjelar najavio ODLAZAK iz Partizana!

Vezista crno-belih ne ide iz Humske bez titule

Objavljeno: 10:26h

Pripreme Partizana u Turskoj stigle su do poslednjeg čina, a tačku na naporne dve nedelje tempiranja forme za važne izazove crno-beli će staviti danas u 15 časova proverom protiv Dinama iz Batumija.

Saša Zdjelar je sumirao učinjeno i najavio nastavak sezone gde crno-bele očekuje borba za titulu sa Crvenom zvezdom.

- Iza nas su veoma naporne pripreme. Dosta smo radili na fizičkoj pripremi, trčanjima i snazi. Ekipa izgleda dobro, jedino rezultatski ne mogu da budem zadovoljan jer smo u prethodne dve provere poraženi, a protiv Dinama iz Moskve smo trebali da pobedimo. To su prijateljske utakmice, služe da se neke stvari vide, poprave i ekipa ide u pravom smeru- rekao je Mozzart Sport Saša Zdjelar.

Saša Zdjelar
foto: Starsport©

Nedelju dana nakon povratka u Beograd Zdjelara i saigrače očekuje zvanična premijera protiv Radničkog iz Niša, međutim već sada veliku pažnju privlači i dvomeč sa Spartom iz Praga u okviru Lige konferencije.

- Sparta je kvalitetna ekipa, isto kao i mi. Ne želim nikoga ni da potcenim ni da veličam, ali i mi i oni smo ostvarili ozbiljne stvari. Sve lige i sve ekipe rastu, ali u Srbiji gledamo da ukoliko ti nije zapala ekipa iz top pet liga da svakoga možeš da prođeš. Ipak, to sa neke druge strane nije realno, jer i drugi klubovi ulažu ogroman novac, videli smo to protiv Bašakšehira i Dinama, a tako je i sa Spartom. Na dvomeč sa Česima gledam kao još jednu priliku, duel koji može da nam donese mnogo. Svoj cilj u Evropi smo ostvarili, ali možemo i želimo da napravimo korak napred i stignemo što je dalje moguće.

Uz izazove u Evropi, Partizan očekuju i borbe u dva domaća takmičenja, te je kalendar crno-belih u naredim mesecima ispunjen u potpunosti.

- Navikli smo na gust kalendar, šest-sedam meseci smo u ritmu četvrtak-nedelja i tako u krug. I ove pripreme su bile veoma naporne upravo kako bi nas uvele u ritam koji nam sleduje. Svesni smo situacije u kojoj smo, motivisani i svi će učiniti da što duže igramo u ritmu četvrtak-nedelja.

Saša Zdjelar
foto: partizan.rs

Poseban akcenat iz perspektive 26-godišnjeg veznog fudbalera je na šampionskoj kruni koju sanja od dolaska u Partizan zime 2018. godine.

- Došao sam u Humsku kada je Zvezda počela da niže titule, ali to želim da zaboravim. Ova godina je izvanredna za nas, sa svim rezultatima koje smo napravili, prošli u Evropi, dobili mnogo mladih igrača. Naravno da sam oduševljen učinkom jer je iza nas najboljih šest meseci u istoriji kluba. Titula je prioritet u nastavku sezone i svi smo toga svesni. Upravo to je ono što mi nedostaje i razlog zbog kojeg sam ostao. Imao sam ponude, ali nisam želeo da diskutujem o tome. Želeo sam da ostanem do kraja, jer mi je klub dao mnogo, a i ja njemu te je šampionska kruna nešto što nedostaje da se zaokruži cela priča.

Upravo epitet nejboljeg tima u Srbiji bio bi povod da Zdjelar stavi tačku na fenomenalan period u Humskoj.

- Ovo mi je fudbalski najbolja godina i oduševljen sam ostvarenim, međutim u fudbalu, kao i u životu, sve što si uradio ostaje iza tebe i računaju se samo dani koji dolaze. Ne krijem i mnogo puta sam rekao da sam ostao zbog titule, nije mi se u nekim situacijama pogađalo, ali sada ide sve kako treba i verujem da mogu da osvojim titulu i da kažem: Ja sam šampion, podižem pehar i idem.

(Espreso/Mozzarsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.