INTERESANTNO SAZNANJE: Stanković u razgovoru za italijanske medije, otkrio koji je SAVET dao Lazetiću!
Foto: FK Crvena zvezda

pre odlazak u italiju

INTERESANTNO SAZNANJE: Stanković u razgovoru za italijanske medije, otkrio koji je SAVET dao Lazetiću!

Nije nikakva tajna da svi klubovi u Srbiji, uključujući i Zvezdu, žive od prodaje igrača

Objavljeno: 09:26h

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je jedan intervju za italijansku Gazetu delo Sport i tom prilikom je govorio o nedavnom transferu Marka Lazetića u Milan!

Strateg srpskog šampiona, koji je sa Interom osvojio tripletu, otkrio je koji savet je dao mladom napadaču koji je iz Zvezde prešao na San Siro za četiri miliona evra i određene procente.

- Kada je napustio Zvezdu, samo sam mu rekao: "Ostani čvrsto na nogama." I hoće, jer je skroman. Ima ogroman potencijal i čega ga sjajna karijera. Milan je dobro izabrao, ali moraju da imaju strpljenja. A Marko će pomno pratiti svog idola Ibrahimovića jer od lavova možeš da naučiš - jasan je bio Stanković.

Marko Lazetić
foto: Starsport©

- Nije nikakva tajna da svi klubovi u Srbiji, uključujući i Zvezdu, žive od prodaje igrača. Ja bih voleo da živim u nekom drugom okruženju, ali prodaja igrača je jedan od njavažnijih izvora prihoda za sve klubove. Pa tako i za Zvezdu. A ponude se razmatraju u skladu sa trenutrnim stanjem na tržištu i procenjenom vrednošću nekog igrača. Mi smo imali jednu ponudu za Lazetića, 15-20 dana pre ponude Milana, koju smo odbili.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.