OHI JEDVA ČEKA DA ZAIGRA PRED "DELIJAMA"! POČASTVOVAN ŠTO JE U ZVEZDI! A KAKO MU IDE SRPSKI?
Ohi Omoidžuanfo, Foto: Starsport©

FK Crvena zvezda

OHI JEDVA ČEKA DA ZAIGRA PRED "DELIJAMA"! POČASTVOVAN ŠTO JE U ZVEZDI! A KAKO MU IDE SRPSKI?

Još i pre nego što je odigrao prve zvanične minute u dresu Crvene zvezde, dosta toga se očekivalo od norveškog napadača Ohija Omoijuanfa kada su u pitanju partije u crveno-belom dresu!

Objavljeno:

Posle tri zvanične utakmice, do duše na pripremama, od Ohija se očekuje mnogo više s obzirom na to da je već postigao tri gola.

- Odlično sam se uklopio i veoma sam srećan što sam ovde. Pripreme su teške, ali igramo dobro i to se vidi na terenu. Što se golova tiče - zato sam tu, da bih pomogao ekipi time što ću da postižem pogotke.

1 / 3 Foto: Twitter/FK Crvena zvezda

- Oni su dobri igrači i nije nam teško da se sporazumemo na terenu. Pričaju engleski, ali i po govoru tela se dobro razumemo. U fudbalu je to još jedan od načina komunikacije. U saradnji sa Kataijem i Ivanićem, meni je najbitnije da budem što bliže golu i oni će me pronaći svaki put. Fanstastični su igrači, zapravo svi smo. Imamo dobar tim i radujemo se prolećnom delu sezone.

Nastavio je Ohi da govori o pripremama.

- Mnogo radimo na taktici i za mene je to novitet. Cilj je da se što bolje uklopim sa igračima i da se upoznam sa tim šta trener misli i želi od mene. Pomaže mi rad na taktici i drago mi je što smo usmereni na to. Imam sjajan odnos sa Misterom.

1 / 3 Foto: Profimedia

Teško je, ali moramo svakodnevno da izlazimo iz komfor zone i da sve ovo prođemo kako bi bili bolji i kako bi se rezultati našeg rada videli na proleće. Očekujem da svi budu u dobroj formi i da igramo sjajan fudbal.

Priznao je Ohi i da polako uči srpski jezik.

- Za sada mi dobro ide, znam osnovne stvari poput - kako si, zdravo, ali moram da napravim iskorak i naučim da konstruišem rečenice. Sada se trudim da učim mog cimera Ibrahima.

1 / 3 Foto: Starsport©

Otkrio je Norvežanin i da dobija veliki broj poruka od navijača najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Nemoguće je da svima odgovorim na poruku, trebalo bi mi sedam dana za to. Ali veoma sam im zahvalan zbog podrške koje dobijam. Svaki dan mi šalju poruke i čestitaju na golovima, zaista su fantastični. Počastvovan sam što igra za Zvezdu, klub sa velikom armijom navijača. Jedva čekam da zaigram na Marakani pred njima.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.