ON JE MILIONER, A OTAC MU I DALJE TAKSIRA I PONOSI SE NJIM: Nije probao KAP ALKOHOLA, skroz je posvećen fudbalu!
Foto: Profimedia

NOVAC GA NIJE PROMENIO

ON JE MILIONER, A OTAC MU I DALJE TAKSIRA I PONOSI SE NJIM: Nije probao KAP ALKOHOLA, skroz je posvećen fudbalu!

Stigao je i do reprezentacije Brazila, ali je ostao isti

Objavljeno:

Bruno Gimaraeš odlučio je da napusti Lion i karijeru će nastaviti u dresu Njukasl junajteda.

Brazilski vezista je nakon dve godine odlučio da napusti Lion i prihvati ponudu sa "Sent Džejms Parka".

Njukasl je za dolazak ovog 24-godišnjeg fudbalera izdvojio preko 40 miliona evra, ali to nije čudo s obzirom da ih je pre par meseci kupio konzorcijum prebogatog, ali ozloglašenog saudijskog princa Mohameda bin Salmana. Velika ulaganja se tek očekuju.

Bruno Gimaraeš
foto: Profimedia

Bruno je potpisao ugovor do leta 2026. godine i postao je odmah jedan od najplaćenijih igrača "Svraka".

Međutim, Gimaraeš i njegova porodica su odavno dokazali da im novac nije najbitnija stvar u životu, kako je i sam rekao juče nakon potpisa ugovora.

Bruno (24) je dolaskom u Olimpik pre dve godine osigurao dovoljno novca da njegovi roditelji više ne moraju da rade, ali i pored toga oni su odlučili da nastave sa istim tempom života kao da se ništa nije desilo.

Poznato je da Bruno na dresu nosi broj 39 i taj broj zadužio je i u Njukaslu. Nosi ga već godinama i to u čast svog oca koji je taksista.

Broj njegovog taksija je upravo 39 i zbog toga je igrač sredine terena odlučio da na dresu nosi taj broj i barem na neki način se ocu zahvali na svemu.

TEŠKO ODRASTANJE - TAKO TIPIČNO ZA BROJNE BRAZILCE

Gimaraeš je karijeru počeo u Gremio Osasko Audaksu i roditelji su mu bili najveća podrška. Iako nisu imali baš lagodan život radili su punom parom kako bi svom sinu omogućili što bolje uslove života, ali i mogućnost da trenira fudbal.

On je početkom 2017. godine potpisao za Atletiko Paranense i tada je njegova karijera počela uzlaznom putanjom. Nakon tri godine sjajnih partija prešao je u Lion, a Atletiko je od njegove prodaje inkasirao 20 miliona evra.

Ipak, od početka je govorio da mu majka i otac ne daju da novac bude njegova glavna vodilja, te da je bitno da se fudbalu maksimalno posveti ukoliko želi nešto da napravi. Skromnost je očito nasledio od roditelja za koje je i te kako vezan i pokušao je da ih nagovori da s njim dođu u Evropu, ali su oni to odbili.

Njegov otac je i dalje taksista i vozi vozilo s brojem 39, dok njegova majka radi u jednoj prodavnici koja se bavi prodajom i servisom za bicikla.

- Na spavanje ide veoma rano i retko kada izlazi u neke provode. Nikada nije probao ni kap alkohola i oduvek je bio posvećen fudbalu. Veoma smo ponosni na njega i u kakvu osobu je izrastao - rekla je njegova majka kada je potpisao za Lion.

Stigao je i do reprezentacije Brazila, ali je ostao isti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.