"VLAHOVIĆ JE MALI ČOVEK BEZ MU*A, ČASTI, BUDALA!" - Ultrasi Fjorentine opet GNUSNO vređali Srbina, niko ne reaguje!
Dušan Vlahović, Foto: Profimedia

ne mogu da prebole

"VLAHOVIĆ JE MALI ČOVEK BEZ MU*A, ČASTI, BUDALA!" - Ultrasi Fjorentine opet GNUSNO vređali Srbina, niko ne reaguje!

Razumljiv je njihov bes, ali nije baš da je Vlahović prešao u redove direktnog rivala, pošto je Juventus istorijski mnogo veći klub koji se praktično redovno bori za titule, a Fjorentina je poslednji put osvojila Kup Italije 2001. godine

Objavljeno:

Navijači Fjorentine su izdali saopštenje zbog transfera Dušana Vlahovića u Juventus.

Glavna navijačka grupa kluba iz Firence, "Curva Fiesole", oglasila se oštrim rečima prema srpskom napadaču, ali nisu poštedeli ni ostale aktera veloikog transfera.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Naime, potkačili su i predsednika Fjorentine, generalnog direktora, ali i omraženi Juve.

- Uvek ista priča. Vlahović je mali čovek bez m*da, bez časti, bez poštovanja, koji odlazi u tim bez identiteta. Deklasirao se kao ljubitelj 'ljubičaste boje' i izdao nas je, kao i mnogi ranije, a i uprava koja prodaje naše najbolje igrače istorijskim rivalima. Ništa nas ne iznenađuje i nećemo da čupamo kosu sa glave jer smo izgubili još jednu budalu - stoji u saopštenju "Kurva Fjezolea", najvatrenijih navijača "Viole".

Davide Astori, Navijači Fiorentine
foto: EPA/Claudio Giovannini

Oni su i ranije vređali Vlahovića od kada se saznalo da želi transfer u Juventus, i držali su jezive transparente sa pretnjama srpskom golgeteru.

Slično je bilo i posle odlazaka Roberta Bađa i Federika Bernardeskija.

Razumljiv je njihov bes, ali nije baš da je Vlahović prešao u redove direktnog rivala, pošto je Juventus istorijski mnogo veći klub koji se praktično redovno bori za titule, a Fjorentina je poslednji put osvojila Kup Italije 2001. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.