ŠTA TI JE SUJETA: Ronaldo se našao "iznenađen i uvređen", pa BLOKIRAO čuveni sajt zbog ovog!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Andrej Cukić

nepravda, to ti je

ŠTA TI JE SUJETA: Ronaldo se našao "iznenađen i uvređen", pa BLOKIRAO čuveni sajt zbog ovog!

Najviše ceni sebe

Objavljeno:

Jedan od najrelevantnijih sajtova za praćenje aktuelne vrednosti fudbalera jeste nemački sajt ''Transfermarkt'', ali prema mišljenju Kristijana Ronalda to i nije baš tako.

Kada je pomenuti sajt objavio 11 najboljih fudbalera čiji je agent Žorž Mendeš, CR7 se uvredio njihovom objavom, i to ne jer nije bio član te postave.

1 / 6 Foto: EPA/Peter Powell

Kristijano je tad bio najskuplje procenjeni klijent portugalskog agenta, sa vrednošću od 75 miliona evra. Ipak, Ronaldu se to nije svidelo, mislio je da vredi više, pa je na kraju čak i blokirao instagram stranicu ''Transfermarkt-a''.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Šta se tačno desilo objasnio je moderator pomenutog sajta, Kristijan Švarc.

- Imali smo taj najskuplji tim Mendešovih igrača i mislim da smo na Instagramu postavili listu deset najvrednijih sa preko 33 godine. On je bio na prvom mestu, ali javio se i rekao da bi trebalo da vredi mnogo više - objasnio je Švarc oko čega je nastala zabuna.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

- Prvo je poslao poruku našim kolegama na društvenim mrežama. Oni su mu odgovorili, objasnili kako se vrednost obračunava i zbog čega je tolika kolika je. Onda su mu skrenuli pažnju da je u kategoriji igrača preko 33 godine najskuplji. Da je broj jedan. Ali odgovor ga nije zadovoljio. Samo nam je poslao neke smajliće i blokirao nas - zaključio je Švarc.

U tom momentu, Ronaldo je po procenama ovog sajta vredeo 75 miliona evra, dok je danas 136. na scetu sa cenom od 35.000.000 evra. Kao i tada, i ovoga puta je Ronaldo najskuplji fudbaler u starosnoj kategoriji igrača preko 34 godine.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.