ITALIJANSKI KLUBOVI NASTAVLJAJU KUPOVINU PO SRBIJI: Velikan iz Torina se interesuje za srpskog vunderkinda!
Foto: Starsport©

odlično

ITALIJANSKI KLUBOVI NASTAVLJAJU KUPOVINU PO SRBIJI: Velikan iz Torina se interesuje za srpskog vunderkinda!

Njegovo ime je već dobro poznato u Evropi, francuski Lil ga je pikirao kao pojačanje na duže staze, čak je u jednom momentu delovalo da je to gotov posao

Objavljeno: 17:11h

Skauti italijanskih klubova su česti gosti na utakmica srpske Superlige, gde i te kako imaju šta da vide.

Poslednjih godina put Čizme su otišli Vlahović, Milenković iz Partizana, Kamenović iz Čukaričkog, sada Lazetić iz Zvezde, a još jedan igrač koji je na oku skauta iz Italije je Uroš Kabić, ofanzivac Vojvodine.

Njegovo ime je već dobro poznato u Evropi, francuski Lil ga je pikirao kao pojačanje na duže staze, čak je u jednom momentu delovalo da je to gotov posao. Ipak, Kabić je ostao u Vojvodini, a ako nastavi da pruža kvalitetne partije mogao bi da završi u Torinu.

FK Vojvodina
foto: Starsport©

Koliko je Kabić interesantan Bikovima govori i to da je njihov portal TorinoGranata kontaktirao Alberta Kavanjisa, skauta koji važi za vrhunskog poznavaoca srpsko-hrvatskog fudbalskog tržišta, da kaže koju reč o igraču Vojvodine.

- Fizički je normalne građe, tehnički dobar, brz, spretan u igri jedan na jedan. Pouzdan igrač, koji bi mogao lepo da se uklopi u timove kakvi su Torino ili Venecija. Imamo sada mnogo srpskih fudbalera sa dobrim karakteristikama u Italiji - ocenio je Kavanjis.

Kabić je u jesenjem delu sezone odigrao 17 utakmica u Superligi i kvalifikacijama za Ligu Konferencije i postigao je dva gola.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.