BAJERN I BORUSIJA POMAŽU PARTIZANU: Nemci naciljali jednog od najboljih fudbalera Sparte!
Adam Hložek, Foto: Profimedia

dobra vest za crno-bele

BAJERN I BORUSIJA POMAŽU PARTIZANU: Nemci naciljali jednog od najboljih fudbalera Sparte!

Česi će na megdan crno-belima potencijalno izaći dosta oslabljeni

Objavljeno:

Mogao bi rival crno-belih u narednoj rundi Lige konferencija da ostane bez važnog igrača.

Žreb za eliminacionu fazu Lige konferencija spojio je Partizan i prašku Spartu. Dok je u Humskoj prelazni rok poprilično miran, a sve su najave da će tako i ostati, češki predstavnik mogao bi da lepo zaradi u zimskom prelaznom roku ali i ostane bez bitnog fudbalera.

Igrač koji najviše pažnje privlači u timu Pavela Vrbe je 19-godišnji ofanzivac, Adam Hložek. Ovaj momak iza sebe ima sjajnu polusezonu u kojoj je postigao šest golova a sa 12 asistencija najbolji je asistent tima. Takav učinak nije promakao ni nekima od najjačih klubova Evrope.

Adam Hložek
foto: Profimedia

Kako piše poslovično dobro obavešteni Bild, za Hložeka su ozbiljno zainteresovani Bajern i Borusija iz Dortmunda. Sportski direktor Bavaraca, Hasan Salihamidžić oduševljen je mogućnostima i potencijalom mladog ofanzivca i rado bi ga doveo u Minhen s tim da je skeptičan oko toga da li bi Spartin vunderkind pristao da za početak bude u drugom planu čak i u velikom Bajernu.

S druge strane, Milioneri vide Hložeka kao nekoga ko bi mogao da bude naslednik Erlinga Halanda. Naravno, ne na istoj poziciji, već u pogledu uloge u timu, nekoga ko je vredan poverenja na duže staze i oko njega bi mogla da se gradi igra ekipe. Sve je još uvek na nivou interesovanja ali je poznata cena potencijalnog transfera, navodno Sparta, prema pisanju istog lista ne želi da pregovara za sumu manju od 25 miliona evra.

(Espreso/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.