PREDOZIRAO SAM SE I BIO BUDAN 7 DANA UZ KOKAIN: Nekada ubitačni golgeter otkrio šta mu je stopiralo karijeru! VIDEO
Foto: Printscreen/YouTube/I love Sporting CP

bio na dnu

PREDOZIRAO SAM SE I BIO BUDAN 7 DANA UZ KOKAIN: Nekada ubitačni golgeter otkrio šta mu je stopiralo karijeru! VIDEO

Za reprezentaciju Brazila, pak, upisao je samo 10 nastupa. Tad je ipak "pravi" Ronaldo bio neprikosnoven

Objavljeno:

Legendarni brazilski napadač Mario Žardel, koji je svojevremeno bio strah i trepet za protivničke golmane u Portugaliji, još jednom je govorio o tome kako mu je droga uništila karijeru.

Žardel (48) trenutno boravi u portugalskom rijalitiju "Veliki Brat" i tom prilikom je priznao da se svojevremeno predozirao kokainom u trenucima kada se aktivno bavio fudbalom.

- Predozirao sam se 2002. godine i bio sam budan sedam dana uz kokain. Za sve vas koji me gledate, samo da znate da to nije pozitivan primer. Mislio sam da mi se ništa neće dogoditi, da je sve u redu. Pao sam na dno i trebalo mi je puno vremena da se podignem. Ono što je važno je da sam živ i da danas mogu reći ne drogi - poručio je Žardel.

Brazilac je u to vreme igrao za Sporting, a najdublji trag je ostavio u Portu za koji je dao 130 golova na 125 mečeva. U sezoni 1999/00 bio je najbolji strelac Lige šampiona, dok je 1999. i 2002. osvojio Zlatnu kopačku Evrope.

Mario Žardel
foto: Profimedia

U periodu između Porta i Sportinga odigrao je sezonu za Galatasaraj, Dao je 22 gola na 24 meča, a nastupao je još za Beira Mar, Bolton, Ankonu, Černo More...

Za reprezentaciju Brazila, pak, upisao je samo 10 nastupa. Tad je ipak "pravi" Ronaldo bio neprikosnoven.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.