ZABORAVLJENI BRAZILAC VRAĆA SE U EVROPSKI FUDBAL NA VELIKA VRATA: Sledeća stanica - BARSELONA!?
Foto: Profimedia

bum

ZABORAVLJENI BRAZILAC VRAĆA SE U EVROPSKI FUDBAL NA VELIKA VRATA: Sledeća stanica - BARSELONA!?

Nekadašnji fudbaler Čelsija mogao bi da potpiše ugovor sa španskim velikanom

Objavljeno: 10:29h

Bivši as Čelsija i sadašnji član Šangaja - Oskar, ponuđen je Barseloni!

Ovu vest najpre je plasirao Marselo Bečler, jedan od pouzdanijih izvora kada su u pitanju južnoamerički igrači, a danas su se oglasili i katalonski mediji.

Oskara zastupa Kia Jorčabijan, baš kao i Kutinja i prilikom pregovora oko njegove pozajmice u Aston Vilu, ponudio je Oskara kao jeftinu zamenu.

Oskar
foto: Profimedia

Barsa navodno nije zainteresovana, ali nije ni u potpunosti odbacila mogućnost da ga dovede. Ipak, uslov je jasan, samo pod minimalnim finansijskim uslovima i tek nakon što uprava raščisti svlačionicu.

Oskar ima 30 godina, a sve je šokirao odlukom da još januara 2017. napusti Čelsi i ode u Šangaj SIPG za astronomsku platu. On se čak nije ni libio javno da kaže da je otišao zbog novca i verovali ili ne tamo je već pet godina.

Oskar je potpuno zaboravljen, odavno ne igra ozbiljan fudbal, a u Kini je odigrao 170 utakmica, dao je 50 golova i upisao čak 93 asistencije.

U ovom trenutku, transfer je daleko, ali navodno ako prihvati da igra za minimalac kao Dani Alveš, možda dođe do nekog ludog scenarija...

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.