JOŠ JEDAN SRPSKI REPREZENTATIVAC POZITIVAN NA KORONA VIRUS: Veliki problemi za Benfiku!
Dušan Tadić i Nemanja Radonjić, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

loše vesti

JOŠ JEDAN SRPSKI REPREZENTATIVAC POZITIVAN NA KORONA VIRUS: Veliki problemi za Benfiku!

Nakon Svilara i Radonjić je dobio pozitivan nalaz

Objavljeno: 17:53h

Korona je poharala Stari kontinent, havariju je napravila u pojedinim klubovima, a nije zaobišla ni Benfiku. Sa Luža su saopštili da imaju tri nova slučaja inficirana virusom korona – jedan je i srpski reprezentativac Nemanja Radonjić.

Gomilaju se loše vesti na Lužu, a poslednje u nizu, zbog kojih je klupske glavešine oblio hladan znoj, su da se korona širi svlačionicom. Pre nekoliko dana Benfika je izašla sa informacijom da je srpski golman Mile Svilar dobio pozitivan nalaz, a od danas su mu se u izolaciji priključili i sunarodnik Nemanja Radonjić, Roman Jaremčuk i Pici.

Nemanja Radonjić
foto: Starsport©

Veliko je pitanje hoće li Benfika ostati na tom broju ili će idućih dana početi da se pojavljuju novi slučajevi.

Nema mira na Lužu od kada su počeli praznici. Dva puta je u nedelju dana Porto nadmudrio Benfiku, spakovao joj je šest komada – po tri u šampionatu i kupu – a sve je dodatno postalo zamršeno odlaskom Žorža Žezusa neposredno uoči meča sa Zmajevima u Primeiri. Zaostatak Benfike za Sportingom i Portom, vodećim dvojcem, porastao je na sedam koraka. I za kraj – korona.

Sreća u nesreći po Benfiku je ta što tokom januara ne igra niti jedan derbi meč i očekuju je relativno laki dueli u prvenstvu. Orlovi dočekuju Pasos Fereiru i Moreirense, a potom idu na noge Aruki. Ako korona ne zahvati kompletnu svlačionicu…

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.