MUKA GA NATERALA DA SE NAŠALI: Mihajlović izjavio da je ovih dana najplaćeniji trener na svetu
Foto: Profimedia

VELIKI PROBLEMI

MUKA GA NATERALA DA SE NAŠALI: Mihajlović izjavio da je ovih dana najplaćeniji trener na svetu

Dosta igrača Bolonje je van stroja pred utakmicu protiv Intera

Objavljeno: 15:47h

Fudbaleri Intera u četvrtak 6. januara od 12.30 dočekuju tim Intera.

Desetoplasirana Bolonja dočekuje lidera u Seriji A. Trener Siniša Mihajlović je rekao da su njegovi igrači spremni za okršaj, iako ima mnogo nevolja.

Dosta igrača Mihajlovićeve ekipe je van stroja.

- Imamo divnu, ambicioznu, pozitivnu grupu igrača, ali nisam očekivao da će sva ta pozitiva biti tako viralna. Živi se ne bez problema, već uprkos problemima. Nalazimo se u situaciji kao posle poraza, imamo osmoricu pozitivnih na testovima, dva povređena i dva na Kupu afričkih nacija. Ovih dana sam najplaćeniji trener na svetu jer treniram grupu omladinaca i zarađujem mnogo novca - našalio se srpski trener.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Emanuele Pennacchio

On je rekao i da bez obzira na probleme, nema predaje unapred.

- Na terenu će biti 11 protiv 11, ne želim da tražim izgovore unapred. U svakom slučaju smo inferiorni u odnosu na Inter, čak i kada smo tu sa punim sastavom. Znamo da uvek sa njima moramo da odigramo dobar meč, bez obzira na odsustvo igrača. Fudbal je takav, meč počinje sa 0:0. Smiren sam, videćemo šta će se dogoditi. Igramo kod kuće i moramo da osvetimo tih šest primljenih golova u proteklom meču. Fudbal je lep jer se ništa ne uzima zdravo za gotovo. Moramo da razmišljamo pozitivno i da gledamo unapred, nema drugog izbora - zaključio je Siniša Mihajlović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.