"DELIJE" IZGLASALE NAJVAŽNIJI MEČ SEZONE! PRVA DVA MESTA NISU POBEDE! "Pecnut" VEČITI RIVAL!
Delije izabrale najvažnije utakmice Crvene zvezde, Foto: Profimedia, Starsport©

FK Crvena zvezda

"DELIJE" IZGLASALE NAJVAŽNIJI MEČ SEZONE! PRVA DVA MESTA NISU POBEDE! "Pecnut" VEČITI RIVAL!

Fudbaleri Crvene zvezde su tokom 2021. godine odigrali mnogo važnih mečeva i zabeležili uspehe osvojivši duplu krunu na kraju prethodne sezone. U aktuelnoj takmičarskoj godini crveno-beli su obezbedili direktan plasman u osminu finala Lige Evrope i na taj način još jednom napravili istorijski uspeh.

Objavljeno: 13:11h

Navijači Crvene zvezde imali su priliku da izglasaju najvažniji meč godine.

Za meč godine sa 430 glasova je izabran duel između Crvene zvezde i Milana na stadionu “Rajko Mitić” koji je završen sa 2:2.

Dejan Stanković je sjajno pripremio utakmicu, a crveno-beli su čak i sa igračem manje uspeo da u nekim trenutcima nadigra rivala. Zahvaljući golovima Gelora Kange i Milana Pavkova crveno-beli su izborili pozitivan rezultat pred revanš.

Drugi najznačajniji susret prema izboru navijača sa 342 jeste utakmica protiv Brage u Portugalu okončana rezultatom 1:1.

Zahvaljujući pogotku Aleksandra Kataija sa bele tačke i osvojenim jednim bodom, Zvezda se kao prva ekipa u grupi F Lige Evrope plasirala direktno u osminu finala ovog takmičenja, što je najveći uspeh još nakon 1992. godine.

Na trećem mestu sa 326 glasova našla se utakmica finala Kupa Srbije između Crvene zvede i Partizana, a trofej je pripao crveno-belima.

Nakon dramatične penal završnice rezultat je glasio 4:3. Precizni sa bele tačke su bili Milan Rodić, Nikola Krstović, Veljko Nikolić i Radovan Pankov, dok je dva penala “pročitao” kapiten Milan Borjan. Zvezda je osvojila 11. duplu krunu i na taj način potvrdila neverovatnu formu koju su imali tokom cele minule takmičarske godine.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.