LUKAKU SE IZVINIO, TUHEL GA VRATIO U TIM: Belgijanac ne mrda iz Čelsija!
Lukaku i Tuhel, Foto: Profimedia

promenio ploču

LUKAKU SE IZVINIO, TUHEL GA VRATIO U TIM: Belgijanac ne mrda iz Čelsija!

I zredova šampiona Evropše su potvrdili da korpulentni napadač neće otići ni na leto

Objavljeno:

Fudbaler Čelsija Romelu Lukaku ostaće u klubu posle razgovora kojim su rešene nesuglasice sa trenerom Tomasom Tuhelom i prihvatio je da je njegov nedavni kontroverzni intervju u Italiji bio greška.

Lukaku je u intervjuu za Skaj Italija, koji je snimljen pre nekoliko nedelja, a emitovan prošlog četvrtka, rekao da je nezadovoljan ulogom u klubu pošto je trener promenio sistem igre i da bi u bliskoj budućnosti želeo da se vrati u Inter.

Romelu Lukaku, Tomas Tuhel
foto: Profimedia

Belgijanac je rekao da je nesrećan, ali da je profesionalac i da neće odustati.

Međutim, napadač sada misli da nije trebalo to da izjavi, a posle intervjua izostavljen je iz ekipe Čelsija za derbi utakmicu Premijer lige protiv Liverpula, koji je u nedelju na Stamford Bridžu završen nerešeno 2:2.

Kako je danas preneo Skaj, posle razgovora sa Tuhelom, postoji obaveza svih strana da Lukaku pomogne "Plavcima" da se vrate u borbu za šampionsku titulu.

Tomas Tuhel
foto: Profimedia

O transferu nije bilo razgovora pa Lukaku neće napustiti klub ovog meseca ni na leto.

Belgijanac je u intervjuu rekao da je letos iz Intera prešao u Čelsi tek kada je odbijen njegov zahtev za novi ugovor sa italijanskim klubom, ali je sada naveo da je želeo da pređe u Čelsi i da nije bio primoran da se vrati u klub.

Romelu Lukaku
foto: Profimedia

Takođe, odbačeni su navodi italijanskih medija da Lukaku želi u Totenhem, kako bi ponovo radio sa trenerom Antonijom Konteom, sa kojim je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.